Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy design
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Seth
Aby zwiekszyc ergonomie uzywania forum oraz urozmaicic go, zmienilismy nieco wyglad forum.

Gorny menu zostalo przebudowane tak aby latwiej mozna bylo znalezc potrzebne informacje (najwazniejsze linki sa pogrubione winksmiley.jpg).
Dodalismy tazke menu z uzytecznymi linkami na dole strony.
Zmianie ulegly emotikonki.

Wszystkie zmiany zostaly przeprowadzone przez zespol Forum Developers w skladzie (alfabetycznie tongue.gif): DeyV, dragossani, KaMeLeOn, Seth, xenka.

Czekamy na opinie smile.gif
KaMeLeOn
Wszelkie sugestie i uwagi są mile widziane, chociaż wydaje nam się, że będzie się Wam podobać... smile.gif
spenalzo
Ładnie! :-) Podoba mi się.
Może wreszcie ktoś zwróci uwagę na opcję SZUKAJ i REGULAMIN.

O i ładniejsze emotikony są. :!:
Therronis
fajnie to wszystko teraz wyglada, trzeba sie trochu teraz przyzwyczaic

Cytat
Zmianie ulegly emotikonki.

szkoda, ze nie zostalo pare nowych dodanych sad.gif - tylko 22 winksmiley.jpg
Seth
Podaj linka do jakichs ciekawych... to pomyslimy winksmiley.jpg
Therronis
http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?cat=22 "more smiles"
pomyslcie o tym smile.gif

pozdrawiam
pagolik
TEraz jest spoko. I jak napisal spenalzo. Moze teraz ludze beda zwracac uwage na Regulamin, Suzkaj i FAQ.
Link do emotikonek: http://www.przemo.org/phpBB2/download.php?...p?id=smiles.zip
Sir Blade
bardzo fajnie to wyglada ale mam jedno ale smile.gif

na gorze z lewej jest napis "php.pl forum dyskusyjne" dla mnie jest on zbedny gdyz z boku jest juz logo ze sloniem i napisami php.pl i forum

pzdr
Anarion
najs, jak dla mnie very najs! Tak trzymac!
goten55
mi tez sie bardzo podoba, choc tak jak przedmowca .... troche taki wyrwany od reszty jest ten napis "php.pl forum dyskusyjne".

Logo forum tez jest piekne smile.gifsmile.gif

Ogolnie zmiaqny na bardzo pozytywne.
xenka
Faktycznie napis teraz nie pasi, chyba trzeba by go usunac.
menic
Za dużych zmian to to nie ma. Oczywiście trzeba sie przyzwyczajić i albo mi sie wydaje albo ta belka z szukaj i regulamin jest rozjechana winksmiley.jpg
[edit]
No już i nawet sie logo zmieniło smile.gif i belka jakby znormalizowała winksmiley.jpg
zulus
Jest super i nawet ten napis usunęliście biggrin.gif, ale ta ikonka jest chyba za wolna :oops:
matt
Bardzo fajny lay, jeszcze bym tylko zmienił ten napis Drukuj temat bo mnie drażni ale to tylko moje zdanie 8)
wojtek
I ja pogratuluje autorom zmian nowego wygladu, naprawde teraz wyglada to duzo przyjemniej, nawigacja tez jest lepsza, a i linki z dolu moga sie przydac :)
Jabol
Fajne... ale (zawsze musi byc ale ;P ) linki na dole moglyby byc w nowym oknie
Wankster
Super! :mrgreen: Ja tylko tyle powiem winksmiley.jpg

mhmm... ciekawe czy strona DEV też zmieniła rolleyes.gif
mls
Prezentuje się całkiem nieźle. Perfect simplicity, można by rzec.
Akurat w nocy, nim się jeszcze zarejestrowałem, trafiłem na podmianę chyba, czego objawem było 403...

Poza tym -- witam wszystkich, jako że to moja pierwsza wiadomość tutaj smile.gif
kurtz
*clap *clap

ladne :)

Pozdrawiam
BzikOS
Inaczej, a czy lepiej.. hmm nie wiem..
Ogólnie jestem za zmianami...

Podoba mi się belka z linkami na dole smile.gif
kurtz
a ja sie zastanwiam czy to porzadany efekt:

[zmoderowane]

Pozdrawiam
sivyer
Cytat
...jeszcze bym tylko zmienił ten napis Drukuj temat bo mnie drażni ale to tylko moje zdanie 8)

A mi sie ten przycisk podoba smile.gif
Ogolnie, bardzo ladny layout, prosty, przejrzysty, wszystko ladnie rozmieszczone, no i te linki na dole smile.gif
Swietna robota!
kurtz
ehkem.

WWW..plum..WW

skoro ktos zmoderowal to prosze o opinie chociaz.
Seth
Kurtz: nie musisz demonstrowac co chwile tego bledu. Wystarczy, ze raz to zrobiles. Niedlugo wprowadzimy poprawki.
kurtz
Hej
Cytat
Kurtz: nie musisz demonstrowac co chwile tego bledu. Wystarczy, ze raz to zrobiles. Niedlugo wprowadzimy poprawki.
Fajnie. tylko dowiaduje sie o tym teraz.

Pozdrawiam
Seth
Dodalismy dodatkowe emotikonki.
=D> #-o =P~ :^o [-X [-o< 8-[ [-( :-k ](*,) O:) :-({|= :-$ :-s biggrin.gif/ :-#
matt
Fajne te emoty, szczególnie ta biggrin.gif/ mi sie podoba
spenalzo
Cytat
Dodalismy dodatkowe emotikonki.

Te ](*,) :^o [-X bedą chyba najbardziej przydatne :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.