Zadanie: Stworzenie w pełni funkcjona;nej strony, opartej na technologii php MySql, Instalacja Autorespondera (gotowy skrypt), Stworzenie skryptu Losowej galerii z panelem administracyjnym, Skrypt dostępu do archiwum (Wyczytuje e-mail z bazy danych autorespndera, jak znajdzie to wpuszcza, jak nie to wyświetla info).

Zapłata: Opłacone na jeden rok konto WWW o takich parametrach. Powiem tylko, ze serwer stoi na łaczu 100Mbit (pewnie hotelingowany, ale bardzo ładnie działa). koszt dodatkowego transferu to 5 zł/Gb mozna kupowac pakietami po 6gb za 20zł.

Serwer: www.inten.pl

Kontakt: admin@xbabe.org (wyślij czysty email na ten adres a otrzymasz więcej informacji)

Uwaga: Postanowiłem zaoferować takie konto, gdyż większość programistów uznała, ze porjekt ten kosztował by mnie sporo więcej niż posiadam, a z właścicielem serwera się dogadałem i mam za preferencyjną cenę takie konto, które przyda sie niejednemu programiście. Konto takie jest sporo warte i ja za nie zapłaciłem też sporo grosza. Konto zostanie aktywowane na okres 12 miesięcy dopiero po wykonaniu projektu, więc nie ma obawy, że miesiące mu już ubywają.

Uwaga2: Jestem rozczarowany, znalazło się kilku programistów chętnych współpracować (tak bylo wcześniej) ale ich niekompetencja i bark dotrzymywania terminów bardzo mnie rozzłościły, więc osoba, która się wywiąże i bedzie słowna (nie musi być bardzo szybko, byle by dotrzymywała slowa i terminów) moze livczyć na więcej zadań. mam jeszcze 4 inne projekty na oku(spore), i nie dopuszcze do nich nikogo, kto nie będzie słowny i nie będzie dotrzymywał terminów, dltego to jest tez pewnego rodzaju projekt sprawdzający (oczywiście nic nie ma darmo i za niego zapłacę, nie jest to fortuna, ale bardzo pożyteczny "fant" przydatny każdemu kto pragnie w jakiś sposób zaistniec w internecie.

P.S. Jeżeli postanowisz ze mną współpracować to wyślij meila na adres xbabe@xbabe.org