1. Czesc zawiera liste graczy w klanie. zaznacza sie je by pokazac kto gral w danym meczu.
2. To dodawanie formularza do BD mysql'a.
A pytanie oczywiste. Gdzie jest blad ? Wydaje mi sie ze w multiselect bo pierwszy raz z ta funcja mam do czynienia. Ale byc moze gdzies indziej mam blad. HELP.
<?php <td>Sklad:</td> <td><select class='pole' name='sklad' size='$liczba_graczy' MULTIPLE> "; $query = mysql_query("Select * From user where stopien!='ulica' and stopien!='ban' and stopien!=''"); while($wynik=mysql_fetch_array($query)){ echo"<option class='pole'>".$wynik['nick']."</option>";} echo"</select></td> ?>
/////////////////////////////
//DODANIE MECZU DO BD///////
///////////////////////////
<?php elseif($_GET['dodaj'] == 2) { if ($_POST['temat'] && $_POST['mapa'] && $_POST['przeciwnik'] && $_POST['wynik_nasz'] && $_POST['wynik_wroga'] && $_POST['liga'] && $_POST['autor_rec'] && $_POST['recenzja'] && $_POST['stan'] && $_POST['tryb'] && $_POST['tag_wroga'] && $_POST['data'] && $_POST['sklad']) { mysql_query("INSERT into mecze (temat, mapa, przeciwnik, wynik_nasz, wynik_wroga, liga, autor_rec, recenzja
, stan, tryb, tag_wroga, data, sklad) VALUES ('".$_POST[temat]."','".$_POST[mapa]."','".$_POST[przeciwnik]."','".$_POST[wynik_nasz]."','".$_POST[wynik_wroga]."','".$_POST[liga]."','".$_POST[autor_rec]."','".$_POST[recenzja]."','".$_POST[stan]."','".$_POST[tryb]."','".$_POST[tag_wroga]."','".$_POST[data]."','".$_POST[sklad]."')"); } ?>