Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php/?] Pobieranie obrazkow z katalogu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Bojakki
Mam jakis tam prosty srypcik co pobiera inny obrazek w zaleznosci od zmiennej w adresie. Obrazek pobiera z folderu i tu wlasnie mam pytanie. Czy ma to jakis wplyw an szybkosc dzialania calosci jezeli obrazek pobiera z katalogu gdzie jest powiedzmy 200 obrazkow, a z katalogu gdzie jest 7500 (tyle bedzie u mnie docelowo) obrazkow?
Amorph
Czy szybkość płacenia za chleb będzie zależała czy płacisz stojąc przy kasiew sklepie osiedlowym, czy też stojąc przy kasie w hipermarkecie ?!?!?!?
Przecież wczytujesz konkretny plik a nie listujesz cały katalog.
uli
Cytat(Amorph @ 6.11.2006, 09:29:32 ) *
Czy szybkość płacenia za chleb będzie zależała czy płacisz stojąc przy kasiew sklepie osiedlowym, czy też stojąc przy kasie w hipermarkecie ?!?!?!?
Przecież wczytujesz konkretny plik a nie listujesz cały katalog.

OT smile.gif

Ha i tutaj się mylisz - w hipermarkecie w 99 przypadków na 100 masz dłuższą kolejkę (czyli kolejowanie będzie dłuższe) laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Amorph
@uli please read:
Cytat
...za chleb będzie zależała czy płacisz stojąc przy kasie w sklepie osiedlowym, czy też stojąc przy kasie w hipermarkecie
a nie stojąc w kolejce.... Mała różnica, a cieszy
Bojakki
Tak myslalem, ale choalem sie upewnic bo rozne opinie slyszalem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.