Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bezpłatny program do zarządzania wymaganiami.
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
no-name
Możecie coś polecić?
kszychu
Polecam coś.

A może napiszesz dokładniej o co Ci zasadniczo się rozchodzi?
php programmer
@krzychu - Dziwne, u mnie google działa winksmiley.jpg :

http://www.google.pl/search?hs=3B6&hl=...=Szukaj&lr=
no-name
Tak naprawdę chodzi mi o proste narzędzie do zgłaszania postulowanych zmian/błędów. Coś a'la Rational ClearQuest na poziomie podstawowych funkcjonalności (czyli taki rozbudowany dashboard smile.gif )
nutysy
Cześć,

Polecam programik ACZ Wymagania z firmy 9ns, który znalazłem w sieci. Darmowy, instaluje się na komputerze i ma kilka fajnych opcji. Prosty przede wszystkim. Pozwala na prowadzenie kilku projektów na raz, wyszukiwarka wymagań, proste kategoryzowanie i eksport do RTF (rewelka), w chwili obecnej jest w wersji 1.2.0.8 (ma jakieś wady ale jest za darmo).
emp
Cytat(nutysy @ 25.08.2013, 14:17:36 ) *
Polecam programik ACZ Wymagania z firmy 9ns, który znalazłem w sieci. Darmowy, instaluje się na komputerze i ma kilka fajnych opcji. Prosty przede wszystkim. Pozwala na prowadzenie kilku projektów na raz, wyszukiwarka wymagań, proste kategoryzowanie i eksport do RTF (rewelka), w chwili obecnej jest w wersji 1.2.0.8 (ma jakieś wady ale jest za darmo).

Nawet za darmo bym tego kijem z metra nie szturchnoł.

Icescrum
Redmine
Bugzilla
Mantis
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.