Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [szukam] Sponsora na serwer i domenę
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Mystic007
Szukam sponsora na serwer i domenę (najlepiej krajową), na mój gust strona ma duży potencjał by stać się jedną z większych. Serwis jest już ukończony w 99.97% smile.gif (jeszcze góra 30min. roboty).

Zalety serwisu:
*Łatwa obsługa zarówno administracji i zwykłych userów
*Strona zaprojektowana z myślą o wypozycjonowaniu jej
*Już zostały dobrane odpowiednie meta tagi
*Schludny design
*Już za chwile pojawi się mod re_write -to jest to wyżej wspomniane 30 min.
*Całość jest wyłącznie moim dziełem-bez plagiatu, pogwałcenia prawa-mówię również o grafice
*Oryginalna nazwa.

Powiększ

ps. oczywiście w rzeczywistości nie ma tam tej kratki, reszta jest realna.

Kontakt na mystic.michal@gmail.com oraz PW, jeśli nie będę dłużej odpowiadał to bardzo przepraszam, ale niestety net mi się sypie i zmieniam sieć.
Fallout
Sponsora? niby na co i za co?

koszt domeny to 10zl / rok?
serwer? webd np. 12 zl/mc?

i co niby tu ma być sponsorowane?
NuLL
lol
Mystic007
Cytat(Fallout @ 15.12.2006, 00:50:01 ) *
Sponsora? niby na co i za co?
Choćby za reklamę, możiwość zarobienia pieniędzy na umieszczeniu reklam.
Cytat(Fallout @ 15.12.2006, 00:50:01 ) *
i co niby tu ma być sponsorowane?
To co wymieniłem powyżej, ja sam w tym momencie nie mam pieniędzy by nabyć te usługi.

Cytat(NuLL @ 15.12.2006, 02:23:15 ) *
lol
Mam nadzieję, że treść napisanego przez Ciebie posta nie odzwierciedla twojego rzeczywistego poziomu inteligencji.... wg. mnie to nabijasz sobie posty, a sama treść posta nie wnosi nic do topic'u.

Oferta jest dalej aktualna.
Fuzja
powiem to samo: lol
smile.gif
tylko, że uzasadnię : lanie wody, jaki w tym serwisie potencjał, grafika nie jest wcale zbyt ładna, skoro masz już cały serwis no to po co nam tylko screen ?
Mystic007
Nie chciałem dawać linka dopóki nie skończę serwisu, ale widzę że jednak trzeba....OfferMe

Na marginesie-to tu jest mało grafiki, większość CSS'a, bo jeśli chcemy by serwis stał się popularny to jego dużą zaletą byłoby jego szybkie działanie.
Fallout
Reklamy? Adkontekst, Adwords, Adbid, do wyboru do koloru. Jak będziesz miał przynajmniej 50 tyś odwiedzin dziennie to możemy wtedy mówić o jakichkolwiek reklamach ? Kto Ci da reklamę dla 200 wizyt, z czego będzie Twoich 150 aby zobaczyć "jak idzie" ? A jeśli już, to wystawisz mi fakturę na reklamę?

A żeby strona szybko się ładowała to bierze się wydajny hosting, dobrze optymalizuje skrypty i grafikę. I pamiętaj, że to nie czasy modemów i SDI. Strona dla dużej publiki musi być atrakcyjna i intuicyjna.

To co stworzyłeś to nic odkrywczego, takich i podobnych serwisów są setki. I może włożyłeś w to trochę pracy (parę dni?) więc albo nie "bądź śmieszny", włóż w to 100zł i pokaż innym jakie to przyszłościowe, albo trzymaj sobie to na jakimś darmowym hostingu i dodaj stronę do swojego portfolio.

krótko mówiąc: lol, bądź realistą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.