Jakis czas temu wpadlem na pomysl stworzenia dosyc nietypowego serwisu.
Kupilem serwer na progreso.pl z mysla o postawieniu od zera mojego serwisu.
Zalatwilem sobie znajomych koderow, jednak 2 odmowilo wspolpracy ze wzgledu na poziom
wymagan. A ostatni moj znajomy programista, jest niestety zarobiony stala praca.
Serwis niby tylko o muzyce (a takich jak sami wiemy jest mnostwo w internecie) jednak polegajacy na zupelnie innych zasadach niz wszystkie inne. Jesli jestes programista z dosyc duzym doswiadczeniem, to na pewno dalbys rade.
Co o serwisie: widzieliscie digart.pl ? na pewno. Nie znam internauty, ktory by nie kojarzylby tej strony

Interesuje mnie stworzenie na samym poczatku prostego serwisu, dzialajacego na zasadzie digart'a, tyle ze zwiazanego tylko i wylacznie z muzyka.
Poszukuje 2-3 programistow. Tak jak juz mowilem, kupilem dosyc drogi serwer (po jakims czasie udalo sie uzbierac) po to, aby praca przy tworzeniu strony trwala jak najkrocej, i sprawiala jak najmniej problemu.
Na serwerze zainstalowany jest juz system kontroli wersji.
Zapewne wszystko skonczy sie na tym, ze pomysl, mozliwosci i kontakty pojda doslownie (w niektorych w przenosni) do piachu. Nie chcialbym jednak tego.
Jesli interesujesz sie programowaniem, uwazasz, ze jestes w tym dobry, a przy okazji interesujesz sie muzyka i chcialbys sie podjac tworzenia serwisu, ktory rokuje duze nadzieje - napisz do mnie.
Rozmawiajac - nic nie stracisz... moze zrezygnujesz, a moze uda nam sie dogadac, i zrobic cos, co sprawi na pewno duzo satysfakcji.
Moje gg to 2667838.
Zapraszam do napisania

Pozdrawiam,
Piotrek