Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: chcialbym umiescic program.....
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
nieraczek
Mam stronke na serwerze friko.pl i chciałbym umieścić program na ich serwerze i żeby można było pobrać ten program z mojej strony - jaki jest kod w XHTML żeby ktos mógł pobrać program z mojej strony ?
maryaan
regulamin Ty widzial? bo z tego co pamietam friko mialo ostre ograniczenia co do plikow, zdaje sie 200KB/plik i zakaz mp3, exe, zip i jeszcze paru innych

a kod... hmm dajesz linka do pliku i ktos sciaga
vip3r
Napisz link gdzie masz plik umieszczony, a friko mzoe ci usunac konto.
nieraczek
właśnie próbowałem na friko umiescic program total commanderem i nie mozna było umieścić - co za dziadostwo..... umiesciłem program na serwerze WP bez problemu - chyba mi nie usunal konta za to (program darmowy-freeware)? smile.gif
vip3r
Moga ci usunac konto:(
nieraczek
eh......... ale my mamy w polse super serwery normalnie brak słów
vip3r
Kup platny to bedziesz mial<lol> Jest pare darmowych, ale dobrych.
Crozin
hmmm... to moze wydaj kilka zl to platny... gwarantuje ze bedzie lepiej
vip3r
proponuje virtualnie.info Tanie serrwery, ale bardzo dobre. Najwazniejsze ze regulamin pozwala
mike
No Panowie!
To jest forum a nie czat.

I nie chcę widzieć tutaj postów o serwerach, które dobre, które złe, co polecamy.
Watki na ten temat już istnieją,. Należy je znaleść i tam popytać/poszukać.

Mówimy o rzeczach konkretnych a nie urządzamy sobie pogawędki.
~nieraczek aby pobrać plik ze strony wystarczy dać adres tego pliku.

P.S.
~vip3r jesteś na forum juz jakiś czas i powinienś wiedzieć że takie wątki się zgłasza a nie bezmyslnie nabija posty.
Ta uwaga tyczy się całej reszty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.