Mam parę pomysłów ale z wykończeniem lipa.
Pomóżcie jak to zrobić??
Mam 3 tabele z których chciałbym uzyskać pewne dane i wyświetlic
pierwsza to tabela o nazwie .$_SESSION['user_logged']."
Jest to tabela z której chciałbym wyciągnąć wszystkie dane o nazwie nr_zakładu i obst_wynik
Druga tabela to game z której chciałbym wyciagnąc dane w którch id = nr_zakładu z Tabeli ".$_POST['username']." czyli obstawione zakłady przez użytkownika
Trzecia to user_info w której przechowuje nazwe uzytkownika i inne dane ale zależy mi na wyciągnieciu username i obst_kasa
Tabela game game( id kierowca1 kierowca2 stawka Realny_wynik )"; Tabela .$_SESSION['user_logged']." game( nr_zakładu obst_wynik )"; Tabela user_info ( username obst_kasa )";
Chciałbym żeby tabela wyświetlająca wyniki wyglądała tak.
<?php $query = "SELECT kierowca1, kierowca2, wynik, stawka, id FROM game inner join ".$_SESSION['user_logged']." nr_zakładu = id "; ?>
i tu zaczyna sie problem jak zmodyfikować to pytanie
niewiem czy ono jest nawet tyci tyci dobre
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); while ($row = mysql_fetch_array($result)) { {?> <table width="575" height="30" border="1" bgcolor="#0000CC"> <tr align="left"> </tr> </table> <?php } } ?>
Proszę o pomoc .

To co jest poniżej to odpowiedź do posta, który zniknął heheh
trudno odpowiedzi nie usuwam.
hmm to jest forum pod tytułem przedszkole nie usprawiedliwia mnie to ...
ale wiesz odrobinę wyrozumiałości, a ten kod którego ci się nie chce czytać to ehhehe....nie ma go za dużo i to jest pytanie a jeżeli jest pytanie i jest napisane że nie wiem jak to zrobić to chyba logiczne że popełniłem błędy ... i liczę na konkretne odp... thx za twoje.
Jak na pierwszy post poszło ci nie źle ehheheh

ale wiesz żeby tak od razu krytykować to hmmmm respekt
jak to było w filmie Barei pod tytułem "Rejs"
PROKURATOR - WETERAN Yyyy... Każdy może prawda krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu... Mmmm... Tak nie... Nie podoba się. Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie.
dzięki pozdrawiam również i mobilizuj się do upgrade ...