Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Błędy z dostępem do plików w Krasnalu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
robert-0627
Witam .Więc pratkycznie nic nie umiem z php .Mam krasnala który mi przerabia to w php wiecie o co chodzi.No i własnie jak przerobi wchodzę na tą stronkę i tam pisze mi ze w linie takiej a takiej taki błąd.No i czy ktos mógł by mi polecić jakis kurs ksiażkę lub wytłumaczyć jak naprawiać te błędy?I ogólnie takie podstwowe rzeczy. tiredsmiley.gif blink.gif

--- edit ~siemakuba

Oto co przydażyło się autorowi posta, otrzymałem via PW.

Warning: main(rss/8e3307f6c2b1260168dda436663838b1.htm): failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\aaa\index.php on line 132

Warning: main(): Failed opening 'rss/8e3307f6c2b1260168dda436663838b1.htm' for inclusion (include_path='.') in c:\usr\krasnal\www\aaa\index.php on line 132.

To jest tylko jeden z wielu.Myślę że krasnal poprostu nie czyta tych plików lub coś podobnego.Dlatego czy mógł by pan mi polecić jaks stronę gdzie opisują jak zainstalować coś żeby poprostu mi te skrypty wszystkie działały.

--- koniec edit
luki100011
Trochę poszukaj exclamation.gif!
Na tym forum w dziale PRZEDSZKOLE masz przypięte tematy
o kursach php i najczęstszych błędach.
siemakuba
Jeżeli oczekujesz pomocy, podaj chociaż dokładnie co się dzieje. Przy tak zbudowanym pytaniu nie da się nawet odesłać cię do innego źródła, książki, czy czego tam sobie chcesz.

Na początek zapoznaj się z tym wątkiem - Temat: Tematyka i zasady panujce na forum Przedszkole i prześlij mi lub innemu moderatorowi / opienkunowi prawidłowy temat na PW.
Do tego czasu zamykam.

pozdr.
robert-0627
CZy ktoś może mi polecić jakiś program lub coś co dobrze by czytało wszysktie skrypty?!Proszę jest to dla mnie bardzo ważne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.