Witam,
poszukuje profesjonalisty, który wykonałby obszerny serwis internetowy(rozrywkowy) wraz z bardzo obszernymi systemami bazodanowymi. Przedsięwzięcie oceniam na około 0,5 roku pracy. Dysponuje pełną grafiką na stronę internetową. Profesjonalnym planem marketingowym wysoko ocenionym przez kadrę katedry marketingu Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego. Dysponuję również wszelkimi opracowaniami architektury systemu, specyfikacji itp. materiałów nad którymi pracowałem blisko 10 miesięcy. Jestem absolwentem Wydziału Zarządzania UW . Od kilku lat pracuje zawodowo, można powiedzieć, że w branży związanej z tematyką portalu. Na rzyczenie przedstawie swoje CV. Obecnie pracuje w czołowej btl agencji reklamowej w Polsce i jednej z największych na świecie.Nie proponuje zarobków ale udziały w całym przedsięwzięciu. Zainteresowanych proszę o kontakt w celu dalszych ustaleń.
Łukasz Smoliński
tel. 504019856
wasowo@poczta.fm
gg 3077220
skype wasowo
P.S. Jestem świadomy małej ilości informacji, jednak nie chciałbym ujawniać szczegółów na forum, ponieważ zajęłoby to za dużo czasu. Z zainteresowanym osobom poswięce tyle czasu aby mięli pełen pogląd na ofertę współpracy.