Moze odpowiem Ci od konca.
Cytat
ps. Zobaczymy, czy umiesz publicznie przyznać się do błędu. I niewiedzy w temacie.
Do jakiego bledu.

Za Twoja niewiedze?
Cytat
Ogólnie. Na drugi raz, zamiast podawać w wątpliwość czyjeś słowa na pałę, zastanów się i pomyśl, że może ktoś coś pisze ponieważ już, w przeciwieństwie do Ciebie, ma jakieś doświadczenie.
Moze moja wiedza nie jest az tak zaawansowana i nie mam tak wieloletniego doswiadczenia w bazach danych i nie mam az tylu certyfikatow co ty. Nie dopuszczasz do swojej wielkiej mysli i intelegencji ze zrobiles jakis blad. Widac wielki jest Twoj geniusz i widze ze jestem maltki wiedzowo przy Tobie.
Cytat
wezmę od adminów patche jakie przygotowali dla tych systemów
U mnie w firmie admini odpowiedzialni sa za serwery, no troche dziwne ze u Ciebie admini sa programistami ale kto co woli. Moze jeszcze w Twojej firmie marketingowcy pisza CSS?? No wiem ze Polska to dziwny kraj ale kazdy powinien byc odpowiedzialny za swoje obowiazki.
Cytat
No więc najczęściej się powtarzającymi były: eCommerce, Joomla (czasem), częściej Mambo, Etomite.
To jest najlepsze. To swiadczy jakiego "gowienka" uzywacie miej pretensje do ludzi ktorzy pisali te rzeczy a nie baz danych.
Cytat
Co do podania przykładów: przeszedłem się specjalnie dla Ciebie do naszego działu technicznego z zapytaniem z czym były problemy.
Widac sam nie potrafisz znalezc przykladow. Przypomina mi sie tutaj historia z piaskownicy. "Oddaj mi zabawke bo powiem starszemu bratu" - brak argumentow i zaslanianie sie "kolegami".
Cytat
O zesz ty, niezly z Ciebie master, szukalem i szukalem a tu jest. A tak powaznie zmiany czytalem i wiem gdzie sa zmiany.
Cytat
SELECT * FROM `a`, `b`
Gratuleje uzywania takiej skladni. Super.
Podczac pobytu w ORACLE byly zwracane uwagi na rzeczy ktore sa wadami mlodych programistow no i nie chciac sie chwalic ten przyklad sie tam wlasnie pojawil. Jeszcze raz gratuluje.
P.S. Przepraszam ze urazilem Twoja wielka wiedze, ale zobacz na to forum sa ludzie co nawet im do piet nie dorastasz.