Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nowy silnik ;-)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Wieczny
Witam wszystkich zainteresowanych robie nowy silnik narazie tylko 1 osobe w ekipie mam przydałby się ktoś znający dobrze php. http://www.civilizaction.yoyo.pl mamy własny server na nazwa.pl ;DD aha dane do konta to 123 i jeszcze jedno nie rejestrujcie się bo to nie ma sensu winksmiley.jpg
dr_bonzo
Chcesz zeby ci ktos konto przejal (wygwiazdkowalem)?

Przenosze na Gielde ofert
Wieczny
lol **** to konto testowe nie ma tam żadnych uprawnien administratorskich ;d
Ociu
Jaki silnik ? Do Fiata Albei ? Stary, więcej szczegółów. Co to za cywilizacja?
Wieczny
Jest to silnik troche zgaopiony od ogame ale akcja gry rozgrywa się zupełnie gdzie idziej ! biggrin.gif coś typu starożytnej grecji poczebujemy ludzi żeby przyspieszyc prace nad silnikiem
devnul
poczebujecie, ale słownika ortograficznego
Wieczny
offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif jak coś nie pasi to spadaj a nie zwracaj uwagi worriedsmiley.gif
devnul
prawda w oczy kole? zamiast za strony, na których później będzie się roiło od błędów ortograficznych i innych kwiatków w stylu "jOoSh" to zabierz się za uzupełnianie braków w edukacji - bo taką stroną to tylko odstraszysz potencjalnych użytkowników - zamiast ich przyciągnąć.
mike
Cytat(Wieczny @ 25.03.2007, 14:17:45 ) *
(...) jak coś nie pasi to spadaj (...)
Spadaj to sobie możesz powiedzieć do pierwszego lepszego ciecia pod blokiem albo do kolegi w klasie.
Na forum publicznym wypadałoby zachowywać się kulturalnie.
Michal2000
Taki "silnik" ta zamieść na forum jak skończysz go pisać, bo z doświadczenia wiem, ze 99% takich projektów nie wypala. Zazwyczaj z braku chęci lub niezbyt dobrze napisanego kodu który sie do niczego nie nadaje.
Wieczny
Pomyślał ktoś kiedyś o isteniu programu word ?: D nie martwcie się tym każdy tekst dokładnie przeanalizuje i sorry za "spadaj" poniosło mnie dry.gif
devnul
Zacznij od analizowania tego co piszesz na forum, a zamiast niedoskonałego worda nadal proponuje słownik i przyswojenie podstawowych zasad ortografii.

Cytat
każdy tekst dokładnie przeanalizuje

zacznij od analizy tego co piszesz na forum winksmiley.jpg
ferr
Szkoda Panowie czasu na komentowanie tego :-), po dwoch pierwszych postach widac, ze okropnie nudzi sie jakiemus 13-latkowi. No ale kazdy kiedys zaczynal...
Wieczny
ale wy jesteście nienormalny znam zasady bo co roku mam kontrole u poradni i stwierdzone mam dysortografia a nie mam zamiaru sprawdzac w słowniku każdego słównka tylko poto żeby społeczeństwo poslkie się nie czepiało taka już widać jest polska i polacy.
ActivePlayer
w Firefoksie jak piszesz masz od razu podpowiadanie błędów.
Wieczny
offtopic.gif Zamknijcie ten temat bo się syf robi przez głupie uwagi withstupidsmiley.gif
devnul
Nie było by uwag (nie głupich) jakby poziomu intelektualnego ktoś nie zaniżał. No i po co było temat otwierać skoro nie chcesz we właściwą strone dyskusji prowadzić? Żadnych konkretów nie podałeś tylko się dziwnie miotasz.
Wieczny
a co tu mówić nowy silnik poszukiwana ekipa bo jest to troche wkurzające że niemcy wydają świetne gierki a my nic to czeba zrobić w kilku pożądny silnik a błędy ortograficzne nie tworzą zemnie słabeusza w programowaniu. A więc jak ktoś chce dokopać niemieckim programistą to zapraszam ! a o server nie martwcie się płace z własnej kieszeni . a jak chce ktoś wiedzieć coś więcej to zapraszam do rozmowy na gadu 8225177 exclamation.gif! tiredsmiley.gif
devnul
oj czeba, czeba dokopać niemieckim programistą
a błędy nie tworzą z Ciebie też geniusza w nim - a bez konkretów odnośnie tego czego oczekujesz itp nic nie osiągniesz a narazie cały czas tylko silnik i silnik.

I skorzystaj z rady kolegi ActivePlayer`a i albo używaj Fx albo sprawdzaj posty w tym swoim "łordzie".
Wieczny
co oczekuje od was ? oczekuje nastęmpujocych rzeczy : znajomość php oraz troche czasu dla tego silnika heh a silnik czyli gra będzie rozgrywać się w czasach średniowiecza połączonego z fantazy sposób gry podobny do ogame winksmiley.jpg jak coś jeeszcze to pisać ! party.gif
devnul
nastęmpujoce rzeczy które wymieniłeś to nadal mało - napisz coś więcej ;]
Wieczny
a co byś chciał wiedzieć he questionmark.gif mówiłem nie spamujmy już tutaj zapraszam na gadu 8225177 ! biggrin.gif
devnul
spam - poczytaj zanim napiszesz

Napisz tutaj dokładnie o co chodzi co planujesz itp - wtedy może znajdziesz kogoś chętnego do pomocy.

A na gadu - wybacz -ale rozmawiać nie będziemy - bo jakoś osobiście nie jestem zainteresowany współpracą.
Ociu
http://travian3.pl ?
Armanis
To jest bardziej jak www.osadnicy.net tyle że nie skończone...
punkomuzykant
buhaha laugh.gif

ten będzie pasował ?
Tak serio to może wreszcie odpowiesz co znaczy tajemniczy "silnik" ? szczegóły.
Meic
Chodziło mu o silnik gry - to jakby schemat działań gry, do którego można ewentualnie dodawać rozszerzenia.
Btw. ja też piszę silnik gry MMORPG via www tongue.gif...
punkomuzykant
Cytat
Chodziło mu o silnik gry - to jakby schemat działań gry, do którego można ewentualnie dodawać rozszerzenia.

powaga ? sciana.gif mellow.gif
Cysiaczek
Zamykam, bo dyskusja stała się bezsensowna - zbyt stary topik.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.