Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze skryptem CCMail
Forum PHP.pl > Forum > PHP
lukasamd
Witam,
posiadam domenę .pl z serwerem 1000GP w firmie OVH. Jak do tej pory nie miałam żadnych większych problemów ani z bazą danych ani z obsługą PHP - prowadzę na swoim serwerze stronę pod php-fusion i wszystko działa ok.

Ostatniego czasu postanowiłem jednak umożliwić gościom zapisywanie się do newslettera, znalazłem dobry skrypt CCMail którego z powodzeniem używałem przez prawie 2 miesiące.

Niestety ostatnio coś się stało - skrypt przestał funkcjonować a konkretniej wywala na podstronach kod php (choć interfejs się ładuje). W ustawieniach samego skryptu wygląda to tak:

Kod
Notice: Undefined index: company_name in /home.6/j/a/c/jacenter/www/newsletter/functions/settings.php on line 27

Jest to tylko przykład ponieważ błąd "Notice: Undefined index:" jest pokazywany dla każdego ustawienia.

Wskazuje to na problem w pliku więc zgrałem wszystko na dysk, wywaliłem z serwera i wgrałem z powrotem na serwer ale skrypt czysty (ściągnięty ze strony autora) i dalej mam to samo.

Chmody i takie sprawy są dobrze ustawione więc CO TO MOŻE BYĆ? Bardzo zależy mi na newsletterze ale nic nie pomaga a na innych kontach (darmowych) i polskich zagranicznych jest ok.
pbnan
Wyskakuje Ci jedynie "Notice: blablabla"?
Jeśli tak, to wystarczy odpowiednio ustawić raportowanie błędów.
  1. <?php
  2. error_reporting(~E_NOTICE);
  3. ?>

...co powinno wyłączyć te komunikaty: "Notice". smile.gif
lukasamd
Próbowałem tak robić ale nie zapisuje wtedy ustawień w skrypcie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.