Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: fucha dwie stowki w pare godzin(albo i mniej)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
kubanek
witam
potrzebny jest mi program do rejestracji czasu pracy

dane:

komunikacja za pomoca kodow kreskowych
kazdy pracownik posiada swoj kod
kazdy produkt posiada swoj kod
pracownik podchodzi do terminala loguje sie za pomoca swojego kodu
nastepnie przeciaga czytnikiem po kodzie produktu
system rejestruje date i godzine rozpoczecia pracy
przy nastepnym logowaniu system rejestruje date i godzine zakonczenia pracy
a nastepnie przesyla do tabeli excel

I to wszystko!(szczegoly przez telefon)

cena do negocjacji mozliwosc dalszej wspolpracy

dzwonic 513-016-104
sf
W parę godzin. Dobre. Proponuje nie wyceniać czasu pracy jeśli się o tym nie ma zielonego pojęcia winksmiley.jpg
Zeman
prędzej bym to zrobił w delphi (kilka dni?) niż w PHP. w PHP to 2 m-ce
kubanek
jak to zrobisz to mnie nie interesuje wazne zeby dane splynely do tabeli excela a ja to sobie sam obrobie

jezeli chodzi o czas to informatyk ktory mial juz z czyms takim kontakt zrobi to w kilka godzin albo i mniej(to wlasnie do takich osob skierowane jest moje ogloszenie)

jezeli tego nigdy nie robiles to sama nauka bedzie dla ciebie glownym profitem(jezeli jeszcze sie uczysz)

a takie systemy sa bardzo pomocne w kazdej firmie

a wkilka dni to ja tez bym to zrobil samemu
devnul
Cytat
cena do negocjacji mozliwosc dalszej wspolpracy
a w topicu dajesz ze dwie stówki - cos sie mylisz w zeznaniach chłopie - poza tym tak jak koledzy wyzej wspomnieli to nie jest robota na 2 godzinki a na troche więcej i tego typu autorskie aplikacji ekosztują jednak troszeczke a już napewno nie 2 stówki. także wybacz szczerość ale jak szukasz jelenia to źle trafiłeś (tym bardziej że php to raczej kiepski pomysł do tego typu zastosowań - przedewszystkim ze względu na użycie sprzętu). a skoro masz informatyka (z naciskiem na słowo informatyk) który to w krótkim czasie zrobi, to pytanie czemu się do niego nie zwrócisz lub czemu nie zrobisz sam skoro to Twoim zdaniem taki pikuś i chwilka czasu.

Pozdrawiam
kubanek
kolego drogi

wlasnie dostrzegam ze zle trafilem

jednak ty nie dostrzegasz tego ze tytul topicu zawiera zwrot fucha

jezeli szukasz zlecenia dla swojej firmy to jednak ty zle trafiles bo ja szukam i znajde kogos kto za przerobke kilku procedur ze swojej biblioteki nie krzyczy paru tysiakow

moim zdaniem dzialajac w ten sposob sami sobie szkodzicie bo jezeli zrobisz mi takie zleconko za 200 zlotych to ja lub ktokolwiek, kiedykolwiek zechce je ulepszyc lub powiekszyc przyjde do Ciebie kolego

informatyk o ktorym mowie jest ciezko chory w tym momencie tak ze nie moge niestety liczyc na jego pomoc

pragne zwrocic Twoja uwage kolego ze slownictwo ktorego uzywasz nie jest specjalnie sympatyczne a Twoje czytanie ze zrozumieniem pozostawia wiele do zyczenia

uwierz kolego mi ze jezeli mialbym kilka wolnych dni to z wielka przyjemnoscia zanurzylbym sie w lekturze fachowej i napisal ten prosty programik

pozdrawiam i zycze milego dnia
kszychu
Dość komentowania. Szczegóły ustalajcie sobie na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.