Poszukuję osoby, która potrafiłaby napisać dosyć prostą, ale skuteczną dodawarkę do katalogów. Najlepiej, aby to była osoba, która ma pewne doświadczenie w tym zakresie. Podstawowe funkcje dodawarki:
- dodawanie do katalogow CNCat i otwarty.pl mini
- system prostego i szybkiego wpisywania tokenow (nie mylić z rozpoznawaniem tokenów)
- system sprawdzania, czy wpis zostal dodany
- system naliczania oplat z konta uzytkownika
- system doladowań konta
Docelowa struktura skryptu:
Użytkownik: Twoje konto | Dodaj stronę | Twoje strony | Tokeny do wpisania | Zaproponuj katalog | Statystyki
Admin: Użytkownicy | Katalogi | Dodawane strony | Tokeny do wpisania | Mailing | Statystyki | Płatności
Wymagania z mojej strony:
- terminy - Bardzo zależy mi na terminach. Do dnia 8 maja oczekiwałbym całej, dopracowanej podstawy skryptu, czyli możliwości dodania własnej strony do systemu oraz całego dodawania tejże strony do podanych dwóch rodzajów katalogów. W praktyce to opracowanie całych podstron użytkownika:
- twoje konto
- dodaj stronę
- twoje strony
Oraz podstron admina:
- użytkownicy
- katalogi
- dodawane strony
Cały skrypt chciałbym otrzymać 20 maja. Niezmiernie zależy mi na dotrzymaniu terminu (!). Na poczatku chciałbym ustalić, że niedotrzymanie terminu wiąże się z obniżeniem kosztu skryptu. Ale to już byśmy dograli, gdy dojdziemy do porozumienia.
- komentarzowanie kodu źródłowego (funkcji, petli, zmiennych). Komentarze maja być jasne i jednoznaczne. Chodzi o to, aby w przyszłości latwo było się we wszystkim połapać, kiedy będę chciał to rozbudowac.
Kontakt: proszę o PW.