Plik "upload.php"
<?php fputs($plik,"Imię i nazwisko:".chr(10).$_POST['imie'].chr(10).chr(10)."Adres email:".chr(10).$_POST['email'].chr(10).chr(10)."Kategoria:".chr(10).$_POST['kategoria'].chr(10).chr(10)."Tytuł:".chr(10).$_POST['tytul'].chr(10).chr(10)."Treść wiadomości:".chr(10).$_POST['tresc'].chr(10).chr(10)."Dodano: ".chr(10).date("d F Y, H:i")); //tutaj znajduje sie skrypt uploadu... Znacznie by wydłużył kod wiec go nie wkleja
łem w całości ?>
Plik "up.php"
<?php foreach ($_POST as $klucz => $tablica ) { foreach ($tablica as $nr_wiersza => $warotsc ) //otwieramy plik $nazwapliku = $currentdir."opis.txt"; $trochetresci = $warotsc; // Najpierw przekonaj się czy plik istnieje i jest zapisywalny. exit; } // Zapis $trochetresci do naszego otwartego pliku. exit; } } else { } //zamykamy plik } ?>
Wszystko mozna by rzec ze dziala dobrze jednak nie dopisuje mi tych tytułów zdjęć do tego pliku "opis.txt"
Podejrzewam ze blad jest w sciezkach do pliku opis.txt. Tzn ze w pliku "upload.php" mam skonkretyzowane co to jest za zeminnna $currentdir a w plik up.php nie mam.
Mam nadzieje ze dobrze to opisalem
Tzn chodzi o to jak pobrac ta zmienna $currentdir z pliku upload.php do up.php, zeby miala te sama wartosc ?