Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][JavaScript]Podręczne menu / panel informacyjny
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Suzos
Kłaniam się Państwu snitch.gif
Moim problemem jest głowienie się jakiś czas nad pewną rzeczą która jest nam dobrze znana w praktyce. Zatem chodzi o coś co można np. zobaczyć na www.interia.pl

Tak więc jest t coś takiego:

Chciałbym zrobić coś podobnego u siebie że np. jak klikam na: Kobieta to zmienia mi się szybko w tym samym okienku, sądzę że jest to JavaScript & PHP dlatego prosiłbym o pomoc.
kornel-php
To w zasadzie jest javacript... Zainteresuj się innerHTML i AJAXem.
Suzos
A czy mógłbym liczyć na jakiś przykład ? Z pełnym kodem ? Lub plikiem spakowanym do pobrania?

No i co ? Nikt nie wie? Czy nie chce wiedzieć... pomoc jak cholera
kosmowariat
Cytat(Suzos @ 21.07.2007, 12:39:01 ) *
A czy mógłbym liczyć na jakiś przykład ? Z pełnym kodem ? Lub plikiem spakowanym do pobrania?

No i co ? Nikt nie wie? Czy nie chce wiedzieć... pomoc jak cholera

Twoja wypowiedź jest przynajmniej nie na miejscu. Forum jest po to by pomagać w rozwiązywaniu błędów i pomagać w poszukiwaniu rozwiązań. Dostałeś wskazówki czego szukać to szukaj i nie syp łaciną bo Ci Bozia interenet upier*** i nic nie będzie exclamation.gif
Mike122
Witaj ~Suzossmile.gif
Szkoda że liczysz na gotowca mad.gif
Nie wiem czy wiesz ale firma Google Inc. udostępnia większość swoich produktów i usług za darmo np. www.google.pl (aż wierzyć się nie chce że coś jest za darmo).

Ale do sprawy po chwili poszukiwań znalazłem coś co Ciebie powinno zainteresować.
- [Demo]
- [Tab Pane pobierz]

Pozdrawiam dry.gif tongue.gif

===Add===
~kosmowariat przepraszam że mu gotowca dałem ale szkoda mi porostu go było snitch.gif

Suzos
Dziękuje Ci, fakt może za bardzo się narzuciłem a to wszystko że jestem na siebie zły biggrin.gif ze względu że nie potrafię aż tak dobrze JS

Dziękuję jeszcze raz za pomoc.
kosmowariat
polecam http://developer.mozilla.org/pl/ . wg mnie jedno z najlepszych źródeł na temat JS'a i pokrewnych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.