Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przycisk Wysyłający W Shotboxie.. Problem Z Ie...
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Nexus.
Mam pewien problem.. otóż mam coś takiego:

1. <td width='174' height='38' align='center' background='images/powi.jpg'><input type='submit' value='&nbsp' name='powiedz' style='width:174; height:38; background: transparent; border: 0;'></form></td>

- część kodu który odpowiada za ten obrazek.. w firefoxie jest obrazek taki jak normalnie, jeden, a na IE 6 i 7 nie wiem czemu, obrazek się powiela... co myślicie o tym, bo bardzo denerwuje tych, którzy mają IE!

- dzięki serdeczcne za pomoc. :roll2:
Snap
Trochę źle to napisałeś. Poco dajesz obrazek przycisku jako tło komórki ?, Zabrakło tam jednostek w szerokości i wysokości obrazka, oraz nie potrzebie wpisujesz coś do value skoro ma być to grafika z napisem gotowym.
Po prostu "value" zostawiasz puste, a następnie w style dajesz szerokość i wysokość w pikselach: width:174px; height:38px;
i na koniec tło przycisku: background: url(images/powi.jpg) z parametrem: no-repeat co znaczy nie powtarzaj.

Tak to powinno wyglądać:
  1. <input type="submit" value="" style="width:174px; height:38px; background: url(przycisk1a.gif) no-repeat" />
Nexus.
Bardzo dziękuję smile.gif Super, wszystko działa... ahh nie pomyślałem, ths.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.