Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forum :)
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
hub3rt
Szukam, szukam, nigdzie nie ma. Nie mogę znaleźć skryptu z forum podobnym z deka do tego, więc...postanowilem napisac je sam. Problem w tym ze ja nie potrafie za bardzo programowac w php'ie. Zna może ktoś skrypcik ktory umozliwia adminowi przyklejanie i blokowanie postow i pisanie ogloszen?? :wink: Co do tego ostatniego to...tylko taki bajerek w sumie mi nie potrzeby ale przyklejanie i blokowanie newsow przydaloby mi sie.

Mysle ze dobrze trafilem...bo to dotyczy programowania i zagadniej z deka. smile.gif
PMadej
Człowieku wez sie lepiej za cos innego skoro twoje podejscie jest jak ponizej
Cytat
postanowilem napisac je sam. Problem w tym ze ja nie potrafie za bardzo programowac w php'ie. Zna może ktoś skrypcik ktory umozliwia adminowi przyklejanie i blokowanie postow i pisanie ogloszen??

to ma byc pisanie samemu?
a co do tego forum to jest ono darmowe i znajduje sie na www.phpbb.com a w niedalekiej przyszlosci www.phpbb.com.pl
hub3rt
W ktorym miejscu! 8O Wytrzeszczam galy i nic. Mam pobrac caly phpBB?? Czy co?
hub3rt
Eee...dobra pobralem ten phpbb i...gdzie tu mam pliki forum?? rolleyes.gif Jak mam je wyciac z tego wszystkiego??!! laugh.gif
PMadej
masz oczy to poczytaj co tam pisze PHPBB TO JEST FORUM ... i nie wycina sie nic z niego ...

Ohh my God ...
Junior
Cytat
Eee...dobra pobralem ten phpbb i...gdzie tu mam pliki forum?? rolleyes.gif Jak mam je wyciac z tego wszystkiego??!! laugh.gif

Zgłoś sie do mnie na priva
BoMeR-
hub3rt: czy ty masz wogule jakie kolwiek pojecie o php ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.