Witam,

Aktualnie:
Serwer: Dedykowany [umowa 6 miesięcy, opłacony]
Domeny: 7 domen krajowych i globalnych
Tematyka: Harry Potter
Stan: Forum informacyjne gry, Forum informacyjne ogólne, Gra Via WWW, Portal informacyjny
Legenda:
FG= forum gry
FI= forum informacyjne
GP= gra wersja polska
GE= gra wersja angielska
P= portal
Spis domen: hogwart-rpg.pl [GP], hogwart-rpg.com[GE], hogwart-rpg.biz[GP], hogwart-rpg.org[GP], hogwart-rpg.info[FG], hp-hogwart.info[FI], hogsmeade.com.pl [P]

Poszukuję osób które pomogłyby mi dokończyć, a później modyfikować serwisy www, grę via www. Aktualnie forum gry i forum informacyjne jest w pełni skonfigurowane, portal dopiero zaczynam robić (robiłem 1 H biggrin.gif - oczywiście skończę około października), gra via www jest skończona w 65%. Wszystko ładnie wypozycjonowane.. Serwer dedykowany o bardzo wysokich parametrach (nie zagłębiam wszystkich). Moim celem jest utworzenie w pełni gry w dwóch językach (w przyszłości może i więcej), moderacja forum i ukończenie piękne portalu hogsmeade.com.pl. Grafika jest w pełni skończona, teraz tylko trzeba pracować w php. Wszystko opiera się na skryptach php + baza danych mysql 5 smile.gif.

Podkreślam, że:
- Ma być to ekipa tworząca serwisy hogwart-rpg, hogsmeade.com.pl oraz hp-hogwart
- Pracują wszyscy, nie jedna osoba
- Wszyscy będą regularnie musieli wywiązywać się z powierzonych im obowiązków

Wymagania to:
- znajomość html, php, mysql, poleceń sql, css, tematyki (chociaż trochę tej tematyki smile.gif)
- zalecana znajomość ajax, js, xhtml, dhtml
- miły i kulturalny sposób prowadzenia rozmów/dialogów

Oferuję w zamian:
- Rangę administratora we wszystkich w/w portalach
- Dostęp do plików, serwera oraz bazy danych
- W przyszłości zarobki pieniężne

Kontakt:
PW: Nexus - Wyślij Wiadomość
Gadu-Gadu: 5357538 - Wyślij Wiadomość
AQQ: 5266379 - Wyślij Wiadomość
E-Mail: nexus-stg@o2.pl - Wyślij E-maila
Telefon komórkowy: Otrzymasz po skorzystaniu z innego kontaktu

!Jestem osobą konkretną rozważną i zachowuję wysoką kulturę osobistą, a podczas rozmowy oczekują tego samego od Ciebie!