Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: co mam wpisac w "server path to script"
Forum PHP.pl > Forum > PHP
r3v3n
joko ze nie spodobal sie tytul mojego poprzedniego postu jestem zmuszony napisac jeszcze jeden ;P
mam taki problem staram sie zainstalowac pewien skrypt.. niby bardzo prosta instalacja... ale jak widac dlamnie nie bardzo

sprawa wystepuje nastepujaca co mam wpisac w miejsce zaznaczone na obrazku?
skrypt znajduje sie na stronie w katalogu "a" nic nie pomaga jak wpisuje w te miejsce "a" albo "/a" albo "/" albo www.adresstronydotcom/a" przez instalacje moge przejsc tylko wtedy gdy wgram wszystkie pliki jeszcze raz tylko ze do innego katalogu.. ale wtedy strona nie dziala po zainstalowaniu.. prosze nie kasowac tego postu i wszystkich bardzo prosze o pomoc dopiero raczkuje w tym temacie i chcialbym sie czegos nauczyc

tutaj macie obrazek...

ok poradzilem sobie prosze o zamkniecie i dzieki za uwage ;P
michu2510
Musisz wpiszać scieszke gdize jest plik i zakonczyć ją znakiem
Kod
/
a tam wużej wpiszać adres i tez zakonczyć
Kod
/

PS. Proponuje zmieny forum dla tego postu albo przedszkole albo gotowe rozwiązania
Cysiaczek
oj masz chłopie pecha

moderator w poprzedni temacie napisał Ci tak:
Cytat
Zamykam, proszę przesłać któremukolwiek moderatorowi poprawny tytuł wątku na PW a zostanie on odblokowany.

Co ty zrobiłeś? Otworzyłeś nowy temat, a to złamanie regulaminu.

crossposting z Temat: help - zamykam - prosze wrócić do poprzedniego tematu, zastosować się do zaleceń ~mike'a i na przyszłośc nie olewać wskazówek moderatorów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.