Błąd ten jest za każdym razem gdy chcę dodać nowy asortyment, nową kategorię oraz wszystko inne. Próbowałem pokasować te linijki związane z mesageboxem ale po dodaniu np. nowego produktu nie wyświetla się niestety informacja że produkt został poprawnie dodany.
Notice: Undefined index: message in c:\usr\krasnal\www\sklepinternetowy\www\pages\messagebox.form.php on line 42 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\sklepinternetowy\www\pages\messagebox.form.php:42) in c:\usr\php5\PEAR\QuickForm\Action\Jump.php on line 60
Dodam że mimo tego błędu dodawanie produktów odbywa się bezbłędnie, a po pokazaniu błędu i włączeniu odświerzenia strony wszystko zadziała normalnie

Linijka 42 pliku messagebox.form.php:
<?php $this->addElement('static', 'message', $data['message'] [$messagePageName]); ?>
Najgorsze jest to że po odświerzeniu strony wszystko wyświetli się normalnie czyli wzasadzie gdyby skrypt nie wiedział co to jest to message to nawet po odświerzeniu dalej pokazywałoby błąd. Nie wiem co mam robić. Po wyświetleniu samego parametru $data faktycznie nie ma nic zwiazanego z message a nie bardzo wiem jak mu to przekazać