Mój problem polega na tym, że napisałem skrypt pod jQuery który pokazuje i chowa poszczególne divy po kliknięciu na buttony. Problem polega na tym że gdy szybko kliknę na jeden buttonu i potem na drugi to najpierw pokazuje mi diva spod tego drugiego buttona, czyli tak jak trzeba, ale potem wyświetla też tego diva spod pierwszego klikniętego przeze mnie buttona....wygląda to tak jakby pierwszy skrypt był przerywany przez ten drugi i wznawiał się po zakończeniu tego drugiego... nie wiem co mam z tym zrobić, może ktoś pomoże?
oto link do strony: http://89.186.5.236/~lukasz/cdquote/index....&action=new
fragment skryptu:
<?php ...... .filter("#promotions") .click(function(){ $("div#dupl_step1").hide(); $("div.print_step1").hide(); $("div.mast_step1").hide(); $("div#des_step1").hide(); $("div.prom_step1").fadeIn('slow'); $("div.other_step1").hide(); $("div#dupl_step2").hide(); $("div#dupl_step3").hide(); $("div#production").hide(); $("div.des_step2").hide(); $("div#main_div").hide(); }) .filter("#other") .click(function(){ $("div#dupl_step1").hide(); $("div.print_step1").hide(); $("div.mast_step1").hide(); $("div#des_step1").hide(); $("div.prom_step1").hide(); $("div#dupl_step2").hide(); $("div#dupl_step3").hide(); $("div#production").hide(); $("div.des_step2").hide(); $("div#main_div").hide(); $("div.other_step1").fadeIn('slow'); setTimeout("hideall()",350); }) ?>
będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam!