Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Team do gry
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
ManiQu
Witam.
Poszukuje kogoś do pomocy przy tworzeniu gry na modyfikowanym silniku. Zajmuje się głownie programowaniem w PHP. Silnik jest już częściowo zmodyfikowany, z dnia na dzień jest coraz więcej dodatków smile.gif Chcę aby to było coś większego, poszukuje kogoś kto zna dobrze html, css oraz troszkę js i php a także grafika. Na razie nie oferuje żadnych płac. Być może kiedyś, jeśli gra będzie przynosić zarobki. Jeśli jesteś zainteresowany napisz na gadu-gadu: 5179173
Moli
Hehe czyli szukasz osła ofiarnego do wszystkiego. I to za darmo.
PawelC
Za darmo nikt Ci nie pomoże chyba że znajdzie się jakaś osoba dla która będzie chciała zdobyć trochę doświadczenia, jednak napisanie i modyfikacja takiego silnika wymaga pewnych umiejętności programistycznych. A co to ma być za gra?

Cytat
5 Zarejestrowanych: ExPlOiT, MrMag, Moli, MoD, ManiQu

Hehe 4xM biggrin.gif
ManiQu
Gra o średniowieczu. Na pewno byłby ktoś chętny. Nie pytam tych programistów z góry, którzy lecą na pieniążki tongue.gif Zresztą mam mnóstwo pomysłów do zrealizowania smile.gif Codziennie poświęcam kilka godzin na grę. Wierze, że gra wypali i będzie duży ruch.
PawelC
Ja międzyczasie piszę gre ekonomiczną, ale mało mam czasu dlatego od miesiąca wszystko stoi w miejscu bo niemam chęci. Za darmo mało kto się skusi aby pomóc Ci zrobić gre.
ManiQu
Jeśli ktoś chce zdobyć trochę doświadczenia, pobawić się i być może w przyszłości zarobić to dlaczego nie? smile.gif
nevt
robię samochód - konkretnie taksówkę - słabo się na tym znam, wiec chętnie podejmę bezpłatną współpracę z kimś, kto zna się na tym jeszcze mniej niż ja. oczywiście za darmo. oczywiście nasza taksówka jest z góry skazana na sukces, bo będzie jedynym pojazdem w mieście złożonym do kupy przez amatorów z części zebranych na złomowisku. solennie obiecuję góry złota kiedy nasza wspólna taksówka zacznie przynosić kokosowe dochody... kolego ManiQu - z taką retoryką masz wielkie zadatki na polityka, lidera każdej kampanii wyborczej...

WESOŁYCH ŚWIĄT PANOWIE smile.gif
phpion
@nevt - kapitalna metafora smile.gif hehehe, gratulacje smile.gif
in5ane
OWNED... ohmy.gif

Cytat
Jeśli ktoś chce zdobyć trochę doświadczenia, pobawić się i być może w przyszłości zarobić to dlaczego nie? smile.gif

Bo tak już jest, przecież to jest żałosne jak prosicie o napisanie całej gry.. no normalnie śmiech na sali. Użyję tego waszego słowa "żal.pl"...

@up_up: Masz rację.. tongue.gif, polski polityk jak malowany... phe...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.