Siedzę i robię te strony. Piszę kod, wykonuję grafikę czy też projektuję układ.
Dla kogo? A to jakieś portfolio czyjeś, a to reklama produktu czy też strona firmowa z listą ich produktów.
Ale to mi nie wystarcza. Brakuje w tym zrobienia czegoś co byłoby własne i - przede wszystkim - dla wielu użytkowników.
Brakuje stworzenia serwisu który miałby szansę zdobyć dużo odwiedzin oraz użytkowników powracających - serwisu z pomysłem, jak wykop, youtube, allegro, patrz (bo może i kopia ma szansę na sukces), grono, etc.
Szukam człowieka który siedzi w robieniu stron www, najlepiej jako hobby (co nie wyklucza doskonałej znajomości języków jak php czy xhtml LUB mnóstwa dobrych pomysłów LUB i tego i tego).
Najlepiej kogoś kto robi to długo - i byłby w stanie zrobić wiele - ale brak mu pomysłów i pomocy. Może kogoś z Warszawy? Można się wtedy nawet spotkać przy kawie, pomyśleć - czego brakuje w polskim internecie? albo co można skopiować tak aby nadal była możliwość odniesienia sukcesu?

Informacyjnie - moje doświadczenie w programowaniu to: PHP/ PHP5, XHTML, JAVASCRIPT, AJAX, MYSQL, CSS oraz GRAFIKA - photoshop, flash etc.

Pozdrawiam i oczekuję ludzi palących się do działania ! :-)
To NIE jest oferta - to chęć nawiązania współpracy i połączenia sił !
Najlepiej proszę o kontakt pod adresem e-mail: pawel[at]kozubowski.com