Witam serdecznie.
Zlecę wykonanie skryptu w [php+MySQL]
Ma to być kalendarz zadaniowy( nie musi być oryginalny- jeśli ktoś ma coś takiego ogólnodostępnego- i potrafi go wpiąć w moją stronę- że będzie działało- też biorę)- zalogowani mogą dodawać do dat w całym roku swój nick( który jest jednocześnie linkiem do skryptu wykonującego zapytanie SQL wyświetlające dane usera który dodał się do danego dnia), a niezalogowani ( "goście") klikając na dowolny dzień w roku- otrzymują nicki userów którzy się dodali do tego dnia. Po odpowiednim sortowaniu wyników( podział na kategorie, regiony itd) pokazujemy odpowiednie nicki. Następnie klikając na dowolny nick w danym dniu "gość" ma dostęp do podstawowych danych usera( a po kliknięciu REZERWACJA) otrzymuje pełne dane teleadresowe usera .
Chciałbym aby daty do których user się dodał był zapisane w bazie danych w jego rekordach( choć niekoniecznie w BD- user musi mieć możliwość edycji tych dat!)
Skrypty dodawania danych, edycji, usuwania, wyświetlania zrobię sam. Dużo już sam zrobiłem( rejestracja, logowanie, edycję i zapis danych userów, likwidowanie konta, zbiorcze wyświetlanie wyników z podziałem na kategorie, webdesign, teraz skrypty o które proszę- troche reklamy i pozycjonowania ( którą sie sam zajmę) i kasa do kieszeni.

Najważniejszy kalendarz z połączeniem z BD, i REZERWACJA. Po kliknięciu REZERWACJA będę naliczał kaskę biggrin.gif biggrin.gif
Chcę z BD bo chciałbym zrobić sortowanie danych a bazy danych i php jeszcze jakoś kumam( a właściwie zapytania)

P.S
Myślę że projekt jest opłacalny, więc jak ktoś chce współpracować na stałe- zapraszam. Pokażę co mam już zrobione.
Jeśli nie- zapłacę za skrypt i po współpracy.
Pozdrawiam. miccom