Witam serdecznie wszystkich eksperów od PHP,
na wstępie napiszę, że jestem grafikiem i projektantem www, tworzę też samodzielnie małe strony firmowe z naciskiem na przekaz marketingowy. Sam znam XHTML, CSS i troszkę PHP jednak poproszono mnie o stworzenie witryny dla Warszawskiego ZOO i obiecałem pomóc, layout jest już zaprojektowany na zasadzie trójkolumnowej.
A teraz właściwa treść postu, otóż poszukuję programisty, który mógłby napisać kod odpowiedzialny za wstawianie newsów ala CMS, wyświetlałby on tylko skróty newsa na stronie głównej i na podstronie ze wszystkimi newsami. Tekst wpisywałoby się bez znaczników HTML lub w jakiś inny prosty sposób aby Panie z administracji ZOO mogły łatwo newsy dodawać. Oto zadanie.
Jakie będą korzyści? Zostaniemy wymienieni jako sponsorzy (Ty równiez z imienia i nazwiska lub adresu strony www) a więc będziemy promować siebie, poza tym wkrótce mam zamiar otworzyć firmę marketingowo-reklamową i będę potrzebował programisty do ekipy.
To sa plusy, jeśli chcesz się promować daj znać, opowiem więcej o sobie i projekcie.
Dzięki Panowie z góry za propozycje.