Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] [mysql] podstawianie danych w szablonie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
nikiel
podstawianie danych w szablonie

mam szablon z polami do uzupelnienia pobranymi z bazy mysql

adres do jpg szablon link
i jak jestem w stanie zrobic formularze do wstawienia i obslugi mysql to z wyswietlaniem mam duzy klopot tz nie wiem jak ustawic szablon jako domyslny dla wszystkich wpisow

dzieki
pozdrawiam
potreb
A jesteś w stanie określić coś więcej, oprócz tego że szablon kod? system szablonów?
Cysiaczek
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole

Przyznam, że też nie rozumiem, bo w szablon po prostu się wstawia jakiś kod php i tyle. Co to znaczy domyślny? Wpisy?
nikiel
chodzi mi o to w jaki sposob uczynic np background domyslnym dla wielu wpisów i zeby sie automatycznie generowal jako tlo dla danych czyli np strona wyswietla id1 ze swoimi danymi pod spodem bg, id2 ze swoimi danymi pod spodem bg, ...... itd nie umiem klarowniej tego wytlumaczyc
Cysiaczek
Pokaż kod, bo inaczej do gwiazdki zleci.
nikiel
jak bym napisal kod to bym sie Ciebie o porade nie pytal. Wydaje mi sie ze wyraznie nakreslilem problem, nawet go narysowalem. Jak by znalazl sie ktos kto mnie zrozumie i bedzie w stanie wytlumaczyc mi w jaki sposob mozna opisac bede wdzieczny.
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.