Witam serdecznie!

Zlecę naprawienie dwóch błędów na mojej stronie. Pierwszy zaistniał po przenosinach na nowy serwer.

1. Wyskakuje mi błąd:

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in [adres] on line 145

Innymi słowy dane z bazy nie wyświetlają się na stronie, a ja nie wiem dlaczego, bo się na tym nie znam.

2. Drugi jest dosyć dziwny, ale na pewno prosty do naprawienia. Otóż w panelu administratora w jednej z kategorii jest tabela w której w jednej kolumnie są opisy co trzeba wpisać do komórek leżących w kolumnie obok. I jakimś sposobem w jednym wersie opis połączył się z tym co było wpisane w komórce i klops. Nawet poprawienie tego wersu bezpośrednio w pliku PHP nic nie zmieniło.

Dwa błędy, wydają się proste w naprawie. Pierwszy już kiedyś u mnie występował przy poprzedniej zmienie serwera i szybko sobie z nim poradzono.
Wynagrodzenie 50 PLN i mało mnie interesuję czy naprawisz to w 10 minut czy 5h smile.gif

Osoby, które mogą udowodnić jakimiś dokumentami, że poradzą sobie z problemami PHP i MySQL, proszone są o kontakt na maila matek@tranceaddict.net. Jeśli się na tym nie znasz, to proszę się nie kontaktować, bo i tak w praniu wszystko wyjdzie smile.gif

Pozdrawiam,
Mateusz