Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php][js] Okno Popup/Przekierowanie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
xennon
Witam. Potrzebuję skryptu PHP ewentualnie JavaScript który stworzy mi przekierowanie na inną stronę. Nie chodzi tu o zwykłe przekierowanie. Mam na myśli skrypt, który otworzy stronę docelową w nowej karcie(nowym oknie) a następnie po załóżmy 1 minucie otworzy kolejną (inną stronę) również w nowej karcie itd.
Może to byc też okno popup (popdown) najważniejsze w tym jest to, aby każda kolejna strona była otwierana z 1-minutowym opóźnieniem.

W razie pytań proszę o kontakt na e-mail ew. na PW

Z góry dziękuję za pomoc.
pozdrawiam
ayeo
To Twój pierwszy post więc przymknę oko. Jednak proszę zapoznać się z regulaminem forum. Mam na myśli tytuł Twojego temtu. Poza tym trochę nie ten dział. Przenoszę na Poszukuję. Jeżeli masz jakiś konkretny problem, pokaż co już napisałeś i chętnie Ci pomożemy. Jak chcesz gotowaca to nie ten dział.
Pozdrawiam!
xennon
Mam tylko cos takiego
Otwoera jedno okno POPUP a mi potrzebne jest kilka (ok 5) i nie wiem jak to ustawić. Widziałem kiedyś na jakimś forum skrypt do kilku okien popup ale otwierały się jednocześnie, a nie z odstępem 1-minutowym

window.open('http://www.wp.pl', 'OKNO', 'toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,scrollbars=no,res
zable=no,fullscreen=no,channelmode=no,width=350,height=300,top=100,left=100')
ayeo
Proszę zapoznać się z zasadami. Jeżeli podajesz próbkę kodu używaj odpowiednich znaczników BBCode. Odpowiedź na Twoje pytanie jest na pierwszej stronie Google.
Pozdrawiam!
phpion
@ayeo:
Obawiam się, że Twoja pomoc będzie średnio pomocna.

@xennon:
Ja to widzę w ten sposób:

Pomoc usunięta z racji oferty cenowej tongue.gif hehe

Jeśli sobie z tym nie poradzisz mogę Ci to napisać. Powiedzmy, 50 zł. Przedpłata na konto.
Pozdrawiam,
pion
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.