Chce napisać formularz zamówienia sprzętu komputerowego, ale chcę aby był on zaawansowany po wybraniu innego modelu podzespołu powinna się zmieniać cena towaru po kliknięciu na przycisk "dalej" chcę aby pojawiło się coś na wzór faktury za zakupiony towar, z wyszczególnieniem jakie podzespoły zostały wybrane i ich cena. Po ostatecznej akceptacji, formularz ma być wysyłany na mój adres e-mail. Po złożeniu zamówienia powinny ukazać się informacja " Dziękujemy za dokonanie zakupu. jeśli kupujący jako formę zapłaty wybierze przedpłatę powinien być link z informacjami niezbędnymi by tego dokonać. jeżeli wybierze pobranie pocztowe informacja iż w ciągu 3 dni roboczych towar zostanie wysłany na adres podany w formulażu. Jeśli padnie opcja odbioru osobistego powinien ukazać się adres siedziby firmy. Sam szkielet szablonu dostępny jest pod tym adresem formularz zamówienia a oto kod tego co znajduje sie pod podanym linkiem.
<?php { $email = 'b.przeemek@gmail.com'; $subject = 'zamówienie'; $message = 'Dziękujemy za wysłanie formularza'; $error = 'Wystąpił błąd podczas wysyłania formularza'; $charset = 'iso-8859-2'; $head = "MIME-Version: 1.0r\n" . "Content-Type: text/plain; charset=$charsetr\n" . "Content-Transfer-Encoding: 8bit"; $body = ''; foreach ($_POST as $name => $value) { { { $value[$i]) . "r\n"; } } } $error; } else { ?> <form action="?" method="post"> <center> Imię i Nazwisko <input type="tekxt" name="Imię/Nazwisko" size="25" /> <table> <tr> <td>Płyta Główna <select name="ulubionedanie" size="1"> <option> Płyta Główna <option> Płyta Główna <option> Płyta Główna </select> </td> <td>Cena Towaru <form action="?"> <input type="text" name="cena" /> </form></td> </tr> <tr> <td>...</td> <td>...</td> </tr> </table> </center> </form> <input type="submit" value="Wyślij"> <input type="reset" value="Resetuj"> <?php } ?>
Oczywiście w formularzu będzie więcej opcji do wyboru i pola do wpisania dokładnych danych kontaktowysz
Bardzo proszę o pomoc