Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] Rozbudowa serwisu rozrywkowego
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
rockita
Witam,

Poszukuję osoby, która rozszerzy funkcjonalność skryptu w serwisie rozrywkowym www.schizol.pl Konkretnie chodzi mi o dodanie kilku opcji w panelu użytkownika. Całość rozjaśni ten obrazek: www.schizol.pl/nowy.jpg

zakładka Moje materiały: wszystko co użytkownik dodał do serwisu z zaznaczeniam czy admin zaakceptował czy też nie

Zmień hasło - tego bardzo brakuje, gdyż jak ktoś zapomni hasła to system generuje takie, że nikt nie jest w stanie zapamiętać...

Usuń konto - jest to niezbędne

no i stan konta: chodzi o to, że użytkownicy mogą zarabiać pieniądze za umieszczanie materiałów na stronie. Ja jako admin chciałbym mieć możliwość do każdej określonej kategorii dodać kwotę jaką jestem w stanie zapłacić za jeden dodany materiał w tej określonej kategorii. Powinienem też mieć mozliwość zerowania użytkownikom stanu konta (po wypłacie np)

i chciałbym mieć możliwość edycji danych użytkowników i usuwania użytkowników

Oferty zawierające cenę, czas realizacji i koniecznie portfolio proszę przesyłać mailem kontakt(at)schizol.pl lub na gg: 1016579
Ociu
Praca Oferowana -> Poszukuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.