Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP?] Automatyczna galeria
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Mlodycompany
Witam. Zaczoł mnie ostatnio interesować pewien skrypt. Mieści się on na MySpace.com w galerii. Są tam pokazywane zdjęcia prosto z dysku usera przeglądającego strone. Próbowałem coś takiego sknocić, ale to pokazuje z dysku serwera, a nie usera. Chodzi dokładnie by pokazać na stronie co user ma na dysku. Czy ktoś wie jak to zrobić?
Cysiaczek
Chyba żartujesz - jak kiedyś coś takiego będzie możliwe poprzez zwykłą stronę www, bez mojej wiedzy, to odłączam się od Internetu i zacznę hodować karpie albo inne stokrotki.

Tam chyba jest zwykła aplikacja desktopowa, która synchronizuje wybrany katalog na dysku użytkownika z tym na serwerze. Inaczej nie jest to możliwe.

Pozdrawiam

p.s nie znam słowa 'zaczoł', chyba, że to nowe określenie na część głowy znajdującą się za czołem tongue.gif
Mlodycompany
biggrin.gif Tak jakoś infobot w gg mi nie pokazał poprawnej pisowni więc byłem zmuszony tak napisać biggrin.gif, ale mniejsza. Takie coś jest możliwe i bardzo pożyteczne dla hakerów bo wtedy można wykraść pliki z kompa ofiary np. archiwum gg lub inne dokumenty:D yyy więc tego własnie chce.
vokiel
Cytat(Mlodycompany @ 1.07.2008, 07:24:15 ) *
...Takie coś jest możliwe i bardzo pożyteczne dla hakerów bo wtedy można wykraść pliki z kompa ofiary np. archiwum gg lub inne dokumenty:D yyy więc tego własnie chce.

No i raczej z tego powodu tutaj większej pomocy nie uzyskasz. Fora hakerskie to nie ten adres.
Poza tym, że tak sie nie da tongue.gif
wesoly.ludek
Poczytaj o Adobe AIR, piszesz destkopową aplikację która odpala się na komputerze klienta, a może normalnie korzystać z serwisów online, minimalny zestaw do napisania takiej aplikacji to podstawy HTML, JavaScriptu, XMLa i kompilujesz do binarki..
batman
Cytat
tedy można wykraść pliki z kompa ofiary np. archiwum gg lub inne dokumenty:D yyy więc tego własnie chce

I z tego właśnie powodu zamykam temat. Nie pomagamy na forum łamać prawa!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.