Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [poszukuje]Szukam osób do portalu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Mlodycompany
Witam. Poszukuje osób do założenia portalu. Koszty 50/50. Na oferty czekam pod GG:4253521 lub mailem: mlodycompany@o2.pl
koderrr
moze z laski swojej podasz jakies konkrety typu:

-typ serwisu
-co wnoisz od siebie
- i czy w ogole masz jakies pojecie o tym
nevt
no i zdecyduj się, czy szukasz do współpracy jednej osoby czy więcej. bo przy więcej niż dwóch osobach nie da się podzielić kosztów 50/50 ... chyba że założyć zerowe koszty (skoro brak danych źródłowych - należy przyjąć założenia, najlepiej takie które maksymalnie upraszcza obliczenie rozwiązania zadania...)- wtedy to wszystko jedno jak je dzielić smile.gif
bim2
Gość chce obciążyć kogoś kosztami. Pewnie samemu go nie stać, więc się kimś wysłuży. Podaj konkrety człowieku to dopiero pogadamy. Jeśli masz jakiś fajny pomysł serwer i domenę mogę dać. W sumie kod też. (zakładając żeś grafik).
Mlodycompany
Posłuchajcie. Napisałem, że wiecej informacji na gg albo pod mailem wiec sie nie czepiajcie. Szukam ok10-20 osob, i nie to ze nie mam kasy i szukam frajerow zeby za mnie bulili a ja se bede zgarnial kase tylko poprostu znudzilo mi sie działanie w pojedynke i szukam ludzi do współpracy przy załorzeniu portalu. Tematu jeszcze nie napisałem ponieważ mam na oku jedną domene i negocjuje jej kupno bo jest zajęta, a nie ma na niej żadnej strony. Tyle co mam do powiedzenia. Wiecej informacji na GG lub pod mailem.
nevt
mlody nie żołądkuj się, bo zamieszanie to twoja wina, nieprawda że:
Cytat
Napisałem, że wiecej informacji na gg albo pod mailem wiec sie nie czepiajcie

ty napisałeś
Cytat
Poszukuje osób do założenia portalu. Koszty 50/50. Na oferty czekam pod ...

Nie podałeś ŻADNYCH danych a oczekujesz OFERTY - nie dziw się więc, że ludzie się DENERWUJĄ.
Mlodycompany
ale pare osob napisalo do mnie i jakos nie mieli pretensji tylko wy zawsze sie czepiacie
koderrr
to idz do tych innych
Cysiaczek
Jest propozycja? Jest.
Są namiary? Są.

Każdy oceni po swojemu i zdecyduje, czy jest zainteresowany.

Zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.