Szukam już trochę czasu jakiegoś prostego kosza na zamówienia, który będzie prosty i zrozumiały dla powiedzmy początkujących pisarzy PHP (jak ja). I niestety nie udało mi się nic znaleźć, wszystkie napisane swoimi klasami i dość skomplikowane, jednym słowem ciężko zrozumiałe jak dla mnie, poszukuje czegoś prostego i w końcu wychodzę z inicjatywą, żeby z pomocą uczynnych i znających się na rzeczy forumowiczów napisać taki koszyk, który się przyda osobom podobnym do mnie

Ok zaczynam
<? ?> //dwa produkty dajmy <form action="kosz.php" method="POST"> <form type="submit" name="orzeszki" value="kup"><br> <form type="submit" name="czipsy" value="kup"><br> </form> //ok co kupować już mamy <? $orzeszki=$_POST["orzeszki"]; $czipsy=$_POST["czipsy"]; $_SESSION["koszyk"] = "orzeszki" } else { $_SESSION["koszyk"] += "orzeszki" $_SESSION["koszyk"] = "czipsy" }else { $_SESSION["koszyk"] += "czpisy" $koszyk=$_SESSION["koszyk"]; ?>
No i to kurcze, szczerze nie bardzo wiem co dalej zrobić, żeby np, móc usunąć daną rzecz z koszyka :/.