Problem zapewne był poruszany. Znalazłem wiele rozwiązań ale stosując je na moich skryptach niestety nie przynoszą pozytywnego skutku.
oto jeden z moich skryptów:
<?php include("header.php"); ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <head> <meta HTTP-EQUIV="Content-type" content="text/html; charset=Windows-1250"> <title>strona</title> </head> <body> <table id="structure"> <tr> <td id="navigation"> <?php include("navigation-after-login.php"); ?> </td> <td id="page"> <p><h3>Witam na mojej stronie <?php ?> </h3></p> <p> <div> Jeżeli widzisz tą stronę i ten tekst to znaczy, że pomyślnie zalogowaleś się do serwisu. Obecnie strona jest w rozbudowie.</br></br> Zawartośc serwisu:</br> <ul> <li>Galeria zdjęć - w rozbudowie</li> <li>Kopia zapisanych gier - w rozbudowie</li> <li>Twoje notatki - w rozbudowie</li> <li>Informatyka - w rozbudowie</li> <li>Księga gości - w rozbudowie</li> <li>O mnie - w rozbudowie</li> <li>Wyślij email prosto z serwisu</li> </ul> </br></br> </div> </p> </td> </tr> </table> </body> </html> <?php include("footer.php"); ?> Niby jest ok ale mam dziwne znaczki podczas wyświetlania tych naszych znaków. Gdzie robię błąd. Jestem strasznie początkujący.