Mam problem z kodem ponieważ mi nie chcę zadziałać. Mianowicie mam pole input o nazwie "owoce". Użytkownik wpisuję nazwę i naciska na przycisk(button) który powoduję uruchomienie się funkcji. Funkcja natomiast odczytuję to co napisał użytkownik w tym polu i przekazuję info do pliku php w którym jest połączenie z mysql(dodatkowo robi tam coś jeszcze ale to działa więc to oznaczyłem to // ). Informacja jest przekazywana w postaci adres html np: mark.php?owoce=banany. Dodatkowo jak ta informacja jest przekazana to funkcja ten plik ładuję. Jak by ktoś mógł zerknąć na kod byłbym wdzięczny bo spędziłem całą noc nad tym.
Pozdrawiam
<script type="text/javascript"> function PokazO() { // var akapit = document.getElementById('obraz'); // akapit.style.display = "block"; // obrazload('',1); var dest = document.getElementById('link'); var img = document.getElementById('idimg'); var src1 = document.getElementById('owoce').value; var nowySkrypt = document.createElement("script"); nowySkrypt.setAttribute("type", "text/javascript"); nowySkrypt.setAttribute("src", "mark.php?owoce="+src1); dest.value='mark.php?owoce='+src1; img.src = dest.value; } var spr=0; function aa(){toinput();if(spr)setTimeout("aa()",300);} </script> <input name="owoce" type="text" id="owoce" size="25" class="required" onfocus="spr=1;aa()" onblur="spr=0"> <input type='button' name='b' class='bd' onclick="PokazO();" value='Sprawdź owoc'>