Może ktoś mi powiedzieć gdzie robię błąd ?
Napisałem sobie klasę która zawiera zapytania do MySQL'a i używam w niej funkcji która ma za zadanie sprawdzić czy dana wartość już istnieje (dokładniej email) ale ciągle zwraca mi że nie istnieje (czyli kłamie

Funkcja :
function InsertRecord($TableName, $Record ) { if(!mysql_query("INSERT INTO $TableName VALUES ($Record)")) die('Nastapił błąd w zapytaniu do bazy w funkcji settings: '. mysql_error()); } function ValueExists($TableName, $Record, $Var, $MyVar) { $query = "SELECT $Record FROM $TableName WHERE $Var = '$MyVar'"; if($num_rows > 0) return 1; else return 0; }
Wywołanie funkcji :
$User_Pass = 'passwordzik'; $User_Email = 'user@myserv.pl'; if($Baza->ValueExists($user_tablename, 'user_email', 'user_email', $User_Email) == 1) echo "- Użytkownika email już istnieje!"; else $Baza->InsertRecord($user_tablename, "1, '$User_Email', password('$User_Pass'), 'Setesh', 'PL', 'Administrator', '2011-01-22 00:00:00', curdate()");
Niestety jak pisałem zawsze dostaję informację że dodano rekord do tabeli user

Próbowałem już wymyślić co gdzie robię źle robię ale nie wiem już

PS : Przy edycji wyskoczyły mi span'y ze źródła strony więc musiałem pisać jeszcze raz bo zedytować się nie dało