Mam nadzieje, że mi pomożecie

Chciałbym Was prosić o sprawdzenie, czy takie logowanie może być, hmm to nie ma być skrypt do jakiegoś dużego serwisu, tylko do strony gdzie dostęp do panelu będzie miał tylko i wyłącznie admin. I chcę też zaznaczyć, że dopiero zaczynam przygodę z tym językiem.
Ogólnie skrypt jest na sesji oraz ciachu, żeby pamiętał logowanie, aktualnie jest na godzinę. Skrypt sprawdzony i ogólnie działa, jedyny błąd jaki występuje to wciąż napis "Musisz podać login oraz hasło." Z tego co mi się wydaje dzieje się tak przez klamrę z 10 linijki, lecz gdy chciałem ją gdzie indziej umieścić zwracał mi błąd;/
Proszę jeszcze o wyrozumiałość i nie negowanie od razu tego co tu spleciłem:P
<?php include('config.php'); { } else { $query = "SELECT * FROM administracja WHERE login = '$login' and haslo = '$haslo'"; if($login == ''.$user['login'].'' && $haslo == ''.$user['haslo'].'') { { $_SESSION['login'] = $user['login']; } $_SESSION['login'] = $user['login']; } else { } } { } else { echo '<form method="POST"> <input type="hidden" name="send"/> Login:<input type="text" name="login"><br/> Haslo:<input type="password" name="haslo"><br/> <INPUT TYPE="checkbox" name="pamietaj"><b>Zapamiętaj</b><br /> <input type="submit" name="submit" value="Loguj"></form>'; } if($_GET['p']=='wyloguj') { } ?>