Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS]pomoc w ustawieniu z-index
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Maciek1705
Witam serdecznie mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Otóż sprawa dotyczy tej strony http://theatest6.pbox.pl pod banerem na niebieskim pasku znajduje się menu działa w ff, chrome, opera, IE8 ale za cholere nie działa w IE7. Dość dziwna sprawa ponieważ niedawno używałem takiego samego menu i działało ohmy.gif dziwna sprawa. Wyczytałem że to niby problem z z-index ale ja mam go dobrze ustawionego z tego co widziałem. W IE7 poprostu podmenu jest jakby na warstwie niżej mimo że ma ustawiony poprawny z-index. Nie mam pojęcia w czym tkwi problem i co robię źle więc proszę Was o pomoc bo mnie to zdołowało i przerosło.
Rid
Nie dał Pan za dużo informacji-czy Pan używa zewnętrznych styli css czy wewnętrznych.Czasami pomaga,użycie parametrów bezpośrednio w divie.
Maciek1705
ok już sprawa rozwiązana temat do zamknięcia. Rozwiązaniem problemu było nadanie z-index większego niż elementy w menu divowi w którym te menu się znajdowało. Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.