mam następujący problem - mam tabele, która wyświetla rekordy z bazy ale tylko nie które jak tytuł, data i nr rekordu. Chciałabym aby po naciśnięciu na cały wiersz był linkiem do podstrony w której znajdują się szczegóły, coś w stylu allegro.pl.
Szukałam już na Google, na tym forum i innych forach. No i znalazłam odpowiedź taką, że mam powinnam użyć onClick'a. Próbowałam parę razy i niestety nie chce mi działać ten onClick, być może dlatego, że w url znajduję się odwołanie do PHP i zapytania MySQL.
Jedynie co wymyśliłam to coś takiego:
<tr onClick="location.href='view_print.php?id=" .$row['id']. " ' " /> $row['id'] - jest to zmienna, która znajduję się w pętli while, która wyświetla wyniki zapytania SELECT z bazy.
ale to nie działa bo wyskakuje mi taki błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /homepages/23/d353908754/htdocs/ad/pokaz_ogloszenia_niezal2.php on line 73
Nie mam pomysłu jak to wszystko połączyć ze sobą...

Znalazłam, też takie rozwiązanie, żeby nałożyć linka na <td> i rozciągnąć go po przez nałożenie mu w stylach wysokości i długości na 100%, ale niestety mnie nie interesuje jedna komórka tylko cały wiersz... próbowałam tym sposobem zrobić tak dla jednego wiersza ale nie działa.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie mojego problemu to chętnie bym go wysłuchała.

Preferowałabym rozwiązanie w CSS, ponieważ to czaje a JavaScript wcale.