Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]niepożądana sesja
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
cer98
Podczas pracy an sesji skopało się coś w przeglądarce i musiałem zmienić lokalizację pliku index.php, żeby w ogóle uruchomić stronę.

Nie działa niszczenie sesji, przeglądarka automatycznie nadaje ID SESJI, a nie mam zadeklarowanego session_start().

Wstawienie session_destroy(), unset lub przyrównanie sesji do pustej tablicy wyrzuca błąd przekierowania w przeglądarce.

Jednym słowem, klapa. Ktoś wie o co chodzi ? Czyściłem cache, cookies, historię nic nie dało.

Session_start() miałem w index.php, a destroy z funkcji logout w modelu User.

Jakiekolwiek niszczenie sesji wywołuje błąd przekierowania, sesja uzupełnia się nawet jeśli nie mam zadeklarowanego session_start(), a w przeglądarce nie ma żadnych ciasteczek.
!*!
Jaki błąd przekierowania? I nie ma możliwości że session_start() się nie uruchamia gdy jest tworzona wink.gif sprawdź dokładnie pliki, zrób index.php i w nim sprawdź co jest utworzone itp.
cer98
Więc problem tkwił w... Uruchomieniu edytora jako administrator - jako gość utworzyłem lplik niewidoczny dla admina i on wczytywał się. Usunąłem, wszystko ok ale szpital
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.