Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Kolory w stylu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Gretzky
Mam taki problem. Mam skrypt Przema i zainstalowany styl fifafree. Chciąz go edytować PA, zmieniając np: kolor ten nowy kolor nie wyskakuje tylko się czcionka zwiększa. Niektórzy mówią że styl jest zablokowany, więc jak go odblokować.
Rid
Cytat
Mam skrypt Przema i zainstalowany styl fifafree.

Co to za skrypt Przema??Jak styl może być zainstalowany?questionmark.gif
Gretzky
O jeju zmodyfikowane phpbb przez Przema teraz pasi. Jak byś nie wiedział styl może być zainstalowany. poprostu taki mam styl domyślny i jego chcę zmodyfikować. Ktoś pomoże.
Rid
Ojeju a ja mam skrypt Billa Gates'a zmodyfikowanego przez Kazia,kurcze, nie wiem w którym miejscy mam wstawić inputa,pomógłbyśquestionmark.gif
lobopol
Jak nie pokażesz kodu, a najlepiej strony gdzie to jest i nie opiszesz dokładnie problemu to nie masz co liczyć na pomoc, bo na razie to brzmi:
Mam jakiś skrypt coś na nim zrobiłem, ale nie działa naprawcie! Gdzieś tam czytałem, że się nie da, ale nie wiem gdzie to było.
Gretzky
Strona forum to Goal.xaa.pl
lobopol
No cóż pierwszą część mamy za sobą, a teraz opisz jak najdokładniej swój problem.
Gretzky
No więc w Panelu administracyjnym jak zamieniam np kolor tła w edycji stylu, to litery nagłówku się powiększają, znikają cellpici.
lobopol
Ech co chcesz zmienić, nie mam przema ani nie znam jego panelu, a dla ciebie nie będę instalował, powiedz nam z łaski swojej które kolory/wielkości chcesz zmieniać to ci podpowiem gdzie w stylach css możesz je ręcznie podmienić o ile nie będzie trzeba zmieniać tych styli lokalnych bo nie znam układu plików.
Gretzky
Chce zmienić kolor tła z czarnego na zielony.
lobopol
plik /templates/fifafree/fifafree.css około 4 linii
Gretzky
Dzięki pomogło.

A mógłbyś jeszcze powiedzieć jak zmienić kolor tego pod ogłoszeniem? Tylko nie tego co jest treś ogłoszenia tylko pod
lobopol
Ale czego dokładnie bo nie mam pojęcia o co ci chodzi teraz? Polecam wtyczkę firebug do firefoxa aby móc podejrzeć css.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.