Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [AJAX][PHP]Czat php ajax
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dave666
Witam od kilku dni poszukuję czatu w technologi AJAX ale nie mogę znaleźć nic co by spełniało moje oczekiwania czy ktoś mógłby polecić jakiś czat

powinien mieć:
rejestracje użytkowników (rejestracja potwierdzana przy pomocy e maila)
użytkownicy mogą rozmawiać na priv
nie są koniecznie emoty ale fajnie jak by były
czat powinien być dynamiczny

możliwość tworzenia kont admina moderatora
możliwość banowania kick ignor itp dla admina, użytkownicy ignorowanie drugiej osoby

drozdii07
W dziale Algorytmy jest świetny chat stworzony przez naszego moderatora ~nospor wink.gif
dave666
mi chodzi o czat a nie SHOUTBOX
nospor
To że coś w nazwie ma shoutbox nie znaczy że nie jest czatem smile.gif
chcesz chata w AJAX, a moj "shoutbox" jest w ajax czyli na dobrą sprawę działa jak chat. Może nazwa jest niefortunna.

Co nie zmienia faktu, że mój chatoshoutbox nie spełnia paru Twoich wymagań jak choćby rozmów PW.
dave666
Widziałem twój czat już jakiś czas temu jest solidnie wykonany jedynie tyle że brakuje tej opcji priv i tam kilku rzeczy a to musi być koniecznie szukam jakiegoś płatnego lub darmowego czatu z takimi opcjami
ale nie widzę nikogo kto by taki czat napisał dużo jest we flashu lub java a takie mi nie pasują
nospor
Cytat
jedynie tyle że brakuje tej opcji priv i tam kilku rzeczy a to musi być koniecznie
Ależ ja to rozumiem, dlatego sam ci go nie polecałem gdy zobaczyłem Twój temat.
Ja jedynie odpowiedziałem na Twój post, w którym piszesz, że go nie chcesz bo to shoutbox, a na dobrą sprawę to jest chat tylko ja go tak durnie nazwałem smile.gif
Jak dorobię PW (bo mam to w planach) to przemianuje nazwę na chat smile.gif
dave666
Super smile.gif to jak będzie mieć takie opcje jakie są mi potrzebne wyślij link do demo i podaj cenę bo jak będzie mieć te wszystkie opcje to mogę w końcu powiedzieć ze jest czat w necie który działa zajeb..... teraz tez tak mówię ale jak będzie mieć więcej opcji to bosko a jeszcze jak będzie administracja tych opcji to już w ogóle

jak by ktoś potrzebował coś takiego znalazłem nie jest może doskonały ale polecam

http://wdc.cba.pl/ - czat
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.