[php:1:32ead4fb32]<?php /* Informacje do logowania */ $admin_login = 'administrator'; //tu wpisujesz login admina $admin_haslo = 'qwerty123'; //tu wpisujesz hasło admina if($_SESSION[login]==$admin_login AND $_SESSION[haslo]==$admin_haslo){ //Zalogowano } elseif( $_POST[login]==$admin_login AND $_POST[haslo]==$admin_haslo ) { //Wlasnie przeslal poprawny formularz logowania // zapisanie danych do sesji $_SESSION[login]=$admin_login; $_SESSION[haslo]=$admin_haslo; } else { //nie zalogowany albo niepoprawne haslo echo \"<form method=post><b>Logowanie</b><br><Br>Login: <input type=text size=20 name=login><br>Hasło:<input type=password size=20 name=haslo><br><br><input type=submit value=\"Zaloguj\\"></form>\"; } ?> [/php:1:32ead4fb32]
Iteraz chcem sie zapytac jak mam to zrobic zeby dzialalo tzn inaczej mowiono mi zeby to dzialalo trzeba przed kazdym plikiem do zaszyfrowania to wstawiac ale kiedy to wstawie przed plikiem to mi nie wczytuje tych
w przegladarce wyswietla normalny tekst jakby to bylo pisane....Co zrobic by to chodzilo
<?php [php:1:32ead4fb32].....[/php:1:32ead4fb32] ?>

i chcem go zabezpieczyc takim chaselkiem ale mi nie wczytuje tych znaczników