Cytat(Szunaj85 @ 4.01.2012, 12:25:17 )

Nigdy go nie używałem, nie wiem co musiałbym zrobić aby poprawnie działał.
Po drugie z tego co wiem to jest on "spokrewniony" z javascript i boję się, że jeśli ktoś będzie miał wyłączony javascript i tak wyświetliłby cały formularz.
Spokrewniony z javascript? To jest javascript, tyle że jquery to jest framework który ma za zadanie ułatwić prace z javascript. Druga rzecz, to ilość ludzi którzy mają wyłączony js jest marginalna. Trzecia rzecz, to jak coś się robi w javascript, to tak żeby to również działało bez javascript. Możesz jeszcze całość zrobić w php, że przycisk "dodaj kolejne" będzie subitem, tyle że cała strona będzie musiała się przeładować za każdym razem. W css nie wiem czy można wykonać to tak żeby działało na wszystkich przeglądarkach. A akurat jquery bardzo dobrze sobie radzi z większością przeglądarek. Do tego te dodatkowe pola które wcześniej ukrywasz poprzez javascript, poprzez wyłączenie js przez użytkownika, one nie zostaną ukryte, bo ukrywa je js, a skoro jest wyłączony, to nie zostaną ukryte.
W jquery podstawowe rzeczy pisze się bardzo przyjemnie i szybko, a sama nauka nie jest trudna, wystarczy umieć czytać dokumentacje i ją rozumieć jako tako.