Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nie moge odpalic apacha
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
aleksander
Witam, mam następujący problem;

Miałem zainstalowany ręcznie apache2 + php5 + mysql4. Zapragnąłem jednak Xampaa, więc wywaliłem te 3 rzeczy (nie obyło się bez problemów - została mi usługa mysql, ale udało się ją wywalić) i zainstalowałem XAMPAA. Ze względu na wymienione kłopoty z mysqlem kilka razy odinstalowywałem i instalowałem xampaa. Niestety teraz próbując odpalić serwer wystakuje mi takie coś:
Kod
(OS 10048)Tylko jedno u┐ycie ka┐dego adresu gniazda (protokˇ│/adres sieciowy/port) jest normalnie dozwolone.  : make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:443
no listening sockets available, shutting down

Skanowałem swojego kompa i widzę, że mam otwarty port 443 czyli https. nie wiem teraz co mam zrobić. Jak wywalić te całe ssl? Jest inna możliwość niż format?
seaquest
Przenosze na Serwery WWW -> Apache
aleksander
@seaquest - zastanawiałem się czy ten topic walnąć tu, ale w sumie sprawa dostyczy ssl a nie apache. poza tym na hydeparku chodzi wiecej ludu winksmiley.jpg ale tu tez moze byc biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.