Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php - prezentacja na cd
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
cywil
..niemozliwe.
mam maly problem, genralnie podejrzewam ze czeka mnie robota od nowa. Sprwa wyglada tak, klientowi zostala zrobiona strona w php (wykorzystany tylko do tworzenia podstron, skladaniu z klockow). teraz klient chce z tego prezentacje na plycie CD. Jest jakakolwiek mozliwosc skorzystania z obecnej sktroktory zawierajacej php bez instalowania go na kompie i bez dostepu do internetu?questionmark.gif ludze sie nadzieja ze moze sa jakies programy "renderujace" php. Bede dzwieczny za jakakolwiek pomoc.
Cywil
P.s.
przepisywanie tego na JAVE tez jest sporym utrudnieniem.
ARJ
witam
podejrzewam że wszystko musi dokładnie działać, bo jeśli chodzi tylko o ocenę projektu jak to wygląda to proponuje strzelić kilka screenów. lecz jeśli trzeba to zaprezentować to niestety niepomoge.
mpps
postaw na serwerze, ściągnij jakimś offline readerem i przepal na CD jeśli potrzebujesz. mi to pomogło winksmiley.jpg
bela
może teleport pro
Vengeance
Można wykorzystać jakieś live distro linuksa z zainstalowanym apache i php
bela
@Vertical: po co powtarzasz?
po za tym, można przez 30 dni używać i czemu zachęcasz do piractwa?
Vertical
Cytat
zachęcasz do piractwa

Czy powiedziałem: "ściągnij za darmo!"?
Cytat
można przez 30 dni używać

Wolisz używać cały czas, czy "przez 30 dni" ? smile.gif
mpps
a co, płacisz za ściąganie z p2p? tongue.gif
bela
jeśli ma ściągnąć jedną witrynę to i tak nie wykorzysta tych 30. dni
@mpps: biggrin.gif
Kuziu
Podobno są jakieś programy które kompilują plik php do exe ... ale niestety też darmowe niesą ... i niesą zbyt doskonałe ...
Bakus
są darmowe...
Gdyby google nie było traktowane jak zaraza, a jak dobre narzędzie pomocy, to całość wyglądała by inaczej...

http://4programmers.net/file.php?id=181
Vertical
Cytat
Gdyby google nie było traktowane jak zaraza, a jak dobre narzędzie pomocy, to całość wyglądała by inaczej...

Na pewno nie jest traktowane jak zaraza, bo zdecydowana większość internautów korzysta właśnie z Google... cool.gif
Cytat
jeśli ma ściągnąć jedną witrynę to i tak nie wykorzysta tych 30. dni

A mówił Ci, że chce tylko jeden projekt przekształcić? smile.gif
cywil
Cytat(Bakus @ 2004-10-04 21:17:53)
są darmowe...

http://4programmers.net/file.php?id=181

wielkie dzieki o cos takiego mi chodzilo, mam nadzieje ze wszystko pojdzie gladko, ale i tak dobre to niz nic. Wielkie dzieki.
pozdr. Cywil
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.