ntPolud bought
29.04.2013, 21:19:16
Witam serdecznie, dzis dodalem strone do katalogu google i teraz patrzę a strona faktycznie jest dodana, natomiast nie podoba mi sie co google zrobilo z opisem strony, nie wzielo zawartosc description tylko stworzylo cos takiego: 2013 adresstrony.com, AUTOR: Andrzej (andrzej@przyklad.pl). DODANO: 12-01-2013 01:00. LICZBA ODSŁON: 223. LINK: www.przykladstrony.pl/1107.
Mimo ze description mam. Przegladam google i gdzies jest napisane ze google czasem nie patrzy na description tylko uklada swoj opis ale ten jest bez sensu. moje pytanie - co z tym teraz zrobic, jak to zmienic, czy da sie to zmienic?
Andrzej.W.
30.04.2013, 05:55:41
Dopasować description do kontentu strony. Jeśli zawartość description mocno nie współgra z zawartością strony, google go nie uwzględni. Poza tym, mógłbyś podać adres tej strony, bo tak, to jak wróżyć z flaków.
-ntPolud bought-
30.04.2013, 16:32:06
a jak jeszcze raz dodam url do katalogu to jeszcze raz google wysle robota i zmienic opis ? (zakladam ze wprowadze te zmiany na stronie)
Helid
30.04.2013, 16:35:03
Obstawiałbym że google po prostu odświeży wpis po kilkunastu dniach gdy pająk odwiedzi twoją stronę i zobaczy zmiany. Poza tym kto przegląda katalog G?
Andrzej.W.
30.04.2013, 19:38:21
Bez sensu, nie dasz rady po raz drugi dodać strony do katalogu. obogogiel chodzi swoimi ścieżkami. Za jakiś czas odwiedzi Cię znów.i jeśli będziesz mieć lepiej zoptymalizowaną treść, pasującą do description, czy też keywords, to po prostu odśwież,y cierpliwości, poza tym raczej zły dział wybrałeś, od takich tematów jest podforum seo. Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.